TURISM

Concediile de vara nu s-au terminat: Mijlocul lui septembrie, perioada cu cele mai multe rezervari

10 septembrie 2014, ora 17:47 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vacantalamare.jpg
Saptamana 8 - 14 septembrie este perioada cu cele mai multe rezervari pentru destinatiile estivale din afara tarii pe operatorul de turism Paravion.ro. Insulele grecesti si Spania sunt primele alegeri pentru cei care isi doresc un concediu la mare, in timp ce Italia, Spania si Austria conduc la capitolul city break.

Conform informatiilor Paravion.ro, topul destinatiilor internationale pentru concediile estivale in 2014 este condus de Grecia. Circa 30% dintre turistii care au ales pachetele estivale de la Paravion.ro au optat pentru insulele grecesti, de patru ori mai multi decat in 2013.

A doua pe lista celor mai cautate destinatii pentru concediul de vara de anul acesta este Turcia, peste 19% dintre turistii romani care au achizitionat pachete de vara din oferta Paravion.ro optand pentru plajele din Antalya si Bodrum, de trei ori mai multi comparativ cu anul precedent.

"Avantajele unui concediu pe plajele turcesti sau grecesti sunt evidente, incepand cu preturile accesibile, pana la facilitatile si serviciile superioare. In plus, atractiile acestor destinatii se muleaza pe majoritatea gusturilor, de la turistul tanar care isi doreste diversitate si viata de noapte, pana la familiile care vor liniste si relaxare", declara Remus Visan, managing director Paravion.ro.Top destinatii vacante vara Procent din totalul turistilor Paravion.ro
Pachete vara in insulele grecesti 30%
Pachete vara Turcia (Antalya, Bodrum) 19%
Italia (city break) 6%
Cehia (city break Praga) 5%
Austria (city break Viena) 4%

Potrivit acestuia, cele mai multe rezervari pentru pachetele estivale de pe Paravion.ro au fost inregistrate pentru mijlocul lunii septembrie, respectiv saptamana 8 - 14 septembrie. In ceea ce priveste cel mai scump pachet de vara achizitionat de pe Paravion.ro, acesta s-a ridicat la 9.600 euro, pentru 10 persoane, constand in 7 nopti la hotel de 5 stele cu ultra all inclusive in Antalya.

Majoritatea celor care au optat pentru city break-uri vara aceasta au ales destinatiile din Italia, preferate fiind Roma, Milano, Florenta, Venetia si Bologna, unde numarul de rezervari a crescut cu 80% fata de vara lui 2013. Alte orase preferate de romani anul acesta pentru mini vacante sunt Praga, destinatie care si-a dublat numarul de rezervari comparativ cu anul trecut, dar si Viena. Numarul rezervarilor Paravion.ro pentru capitala Austriei a crescut cu peste 100% in 2014 fata de anul precedent.

Romanii care nu si-au facut inca planuri pentru vacanta estivala au la dispozitie ofertele last minute. In cazul Paravion.ro, destinatiile last minute pentru luna septembrie sunt Antalya, Rhodos, Creta, Corfu, Kos, Mykonos si Tenerife. Paravion.ro ofera servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din TURISM
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Duminica, 22 Aprilie 2018, 15:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter