- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Continental intra pe piata hoteliera de 2 stele cu o investitie de 13 mil. euro

23 Apr, 12:38 • cristina.mihai
Continental Hotels intra pe piata hoteliera de 2 stele cu brand-ul propriu Hello Hotels, printr-o investitie initiala de 13 milioane de euro in Bucuresti, a spus pentru DailyBusiness Radu Enache, presedintele Continental Hotels.
Continental intra pe piata hoteliera de 2 stele cu o investitie de 13 mil. euro

Brandul si conceptul au fost dezvoltate timp de patru ani, a spus Enache.

Primul hotel, care va cuprinde 144 de camere, este amplasat in Bucuresti, langa Ibis Nord, si va fi inaugurat in vara anului 2008.

Langa hotel va mai fi construita, pe un spatiu de 3.000 de metri patrati, o cladire de birouri pentru sediul Continental Hotels.

De asemenea, compania va mai dezvolta inca doua hoteluri sub acelasi brand in vestul Bucurestiului si Arad, pentru care momentan s-a realizat proiectarea.

„Avem in plan in urmatorii 3 ani construirea a 10 hoteluri Hello Hotels, aceasta extindere vizand resedintele de judet cu peste 80.000 de locuitori”, a adaugat Enache.

Fiecare hotel va avea circa 100 de camere, iar investitia pentru o singura camera este intre 28.000-33.000 de euro.

Continental a inregistrat o cifra de afaceri de peste 28 mil. euro anul trecut si o marja operationala de aproape 30%. Compania mai are hoteluri de trei si patru stele, urmand ca anul viitor sa inaugureze si primul hotel de cinci stele din portofoliu, in Bucuresti.