TURISM

Peste 11.000 de suporteri spanioli au plecat deja din Romania

10 mai 2012, ora 13:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
suporterispanioli.jpg
Peste 11.000 de suporteri spanioli au plecat joi din Romania, cu 49 din cele 67 de curse charter cu care au venit la Bucuresti, iar dupa meci, in noaptea de miercuri spre joi, nu au fost inregistrate incidente majore, a declarat seful Directiei Ordine si Siguranta Publica din MAI, Petre Toba.

Toba a mai spus ca majoritatea suporterilor veniti in Romania cu curse charter au plecat, precizand ca pana in prezent au decolat 49 de curse, cu 11.093 de suporteri.

Secretarul de stat din Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a mai spus ca plecari ale suporterilor sunt programate atat joi, cat si vineri, iar masurile de suplimentare a personalului MAI vor fi mentinute pana la plecarea ultimului suporter.

Formatia spaniola Atletico Madrid a castigat Liga Europa pentru a doua oara in istorie, dupa ce a invins, cu scorul de 3-0 (2-0), o alta echipa din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Nationala din Bucuresti, in fata a 52.347 de spectatori, dintre care peste 20.000 de spanioli.Citeste si Finala Europa League. Ce n-a vazut Bucurestiul: hotelurile, ocupate 95%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 04:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter