TURISM

Razboiul Carpatair-Wizz Air: Ce datorii are de recuperat Aeroportul din Timisoara

22 mai 2013, ora 12:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
low cost.jpg
Directorul Aeroportului din Timisoara, Daniel Idolu, afirma ca societatea Carpatair are datorii de 3,3 milioane de lei si 1,9 milioane de euro catre institutie, in timp ce oficialii Carpatair spun ca au contestat in instanta sumele, pe motiv ca "au fost facturate abuziv pentru a favoriza Wizz Air".

Daniel Idolu a declarat ca problemele la institutia pe care o conduce au inceput in 2011, cand compania Carpatair a acuzat conducerea aeroportului ca acorda ajutor de stat companiei Wizz Air, principalul competitor pe piata timisoreana, prin practicarea unor discounturi prea mari.

In opinia lui Idolu, problemele Carpatair nu au fost provocate de venirea Wizz Air la Timisoara, ci de renuntarea de catre companie, din motive care lui nu ii sunt cunoscute, la mai multe destinatii, scrie Mediafax.

Tribunalul Bucuresti a respins in ianuarie una dintre reclamatiile facute de compania Carpatair impotriva aeroportului din Timisoara, prin care aceasta, in opinia Wizz Air, cauta sa ''submineze acordurile perfect legitime incheiate intre aeroport si Wizz Air''.Citeste siRazboiul Wizz Air-Carpatair continua: Cine primeste cu adevarat ajutorul de stat din Timisoara
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 10 Iulie 2020, 03:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter