- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Dacia Spring facelift poate fi comandată și în România. Prețurile încep de la 10.990 de euro

18 Apr, 20:41 • Adrian Popovici
Dacia deschide comenzile pentru noul Spring începând cu data de 18 aprilie 2024, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Dacia Spring facelift poate fi comandată și în România. Prețurile încep de la 10.990 de euro

Noua variantă de Dacia Spring, primul model electric al mărcii Dacia, este acum disponibilă pentru comandă începând cu 18 aprilie 2024. Acest nou Spring, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva din 2024, este un facelift puternic modificat la nivel de design și tehnologie, arată Economedia.

Gama Dacia Spring este diversificată pe trei niveluri de echipare – Essential, Expression și Extreme. De la motorizarea de 45 CP pentru versiunea Essential, până la motorul de 65 CP pentru versiunile Expression și Extreme, Dacia Spring oferă opțiuni variate pentru nevoile fiecărui client.

Prețurile pentru Dacia Spring încep de la 10.990 euro pentru versiunea Essential 45 și urcă până la 13.990 euro pentru versiunea de top Extreme Electric 65, inclusiv TVA. Iar cu Programul Rabla Plus și oferta specială Dacia Finance, clienții beneficiază de avantaje suplimentare.

Dacia lansează și campania „Un an fără griji” dedicată versiunii Spring Extreme, oferind un discount suplimentar de 400 de euro pentru comenzi plasate până la 31 mai 2024. Aceasta se traduce într-un an de electricitate gratuit pentru proprietarii de Dacia Spring.

Dacia Spring
Dacia Spring

Citește și: Cât te costă să-ți cumperi Dacia Logan în leasing pe 5 ani, în 2024. Cât de mare e rata, de fapt

Cum pot fi depuse comenzile pentru noua Dacia Spring?

Comenzile pentru noul Spring pot fi făcute și online, pe platforma de e-commerce Dacia România, cu primele livrări așteptate în luna septembrie.

Noua Dacia Spring impresionează cu o identitate vizuală nouă, inspirată de ultima generație a modelului Duster. Cu un aspect mai robust, acest mic model electric aduce proaspătul în peisajul urban.

Sistemele multimedia și de asistență la conducere sunt la ultimele standarde. De la sistemul Media Control la Media Nav Live, precum și noile sisteme de asistență la conducere (ADAS), Spring se încadrează în normele de siguranță actuale și oferă o experiență plăcută de condus.

Cu o greutate de 984 kg în echiparea superioară Extreme, Spring devine singurul automobil 100% electric din Europa care are mai puțin de o tonă. Greutatea sa e mai mare cu doar 6 kg (+0,6%) în comparație cu generația anterioară, în condițiile introducerii noilor echipamente ADAS (pentru a răspunde celor mai recente norme de siguranță), precum și a îmbunătățirii finisajului și a echipamentelor standard.

Citește și: Chinezii produc în Polonia o mașină care să concureze cu Dacia românească. Producția autoturismului electric T03 ar putea începe peste trei luni

Tags: