- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat lovitura! Ce afacere a pornit cuplul după ce s-a întors din America Express

13 Aug, 20:28 • Constantin Cristina
Incredibila decizie a Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda după ce s-au întors din America Express. Anunțul făcut de cuplu pe rețelele sociale vizează întreaga populație.
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat lovitura! Ce afacere a pornit cuplul după ce s-a întors din America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat în afaceri! Cuplul artist s-au simțit inspirați la întoarcerea din America Express și au hotărât să deschidă o afacere. Anunțul a fost făcut de Cleopatra pe rețelele sociale, a informat spynews.ro.

Citește și: Jobul pe care toată lumea îl evită, deși salariul este de 14.000 de lei. „E o problemă cu forța de muncă”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat lovitura! Ce afacere a pornit cuplul după ce s-a întors din America Express

Pentru că au o carieră de succes și sunt iubiți de o țară întreagă, vor să avanseze și mai mult în carieră, așa că s-au decis să-și deschidă o casă de producție. Acest lucru înseamnă că sunt în căutare de tinere talente care își doresc o carieră în domeniu și vor să se facă auziți. Astfel, cei doi artiști au postat pe rețelele sociale mai multe anunțuri, chiar și videoclipuri în care îi invită pe tinerii învățăcei să avanseze și să-și îndeplinească visurile.

După cum se știe deja, Cleopatra Stratan a devenit cunoscută la o vârstă fragedă, datorită tatălui ei, și se bucură de o carieră de succes în muzică. La fel de talentat este și soțul ei, Edward Sanda, alături de care formează o echipă perfectă. Cei doi au decis să dea mai departe cunoștințele pe care le au celor care își doresc o carieră în muzică.

Cleopatra stratan și edward sanda
Cleopatra stratan și edward sanda

„Vrei să începi o carieră în muzică și să ai prima ta piesă? Îți place să cânți și vrei să fii auzit? Noi suntem aici să îți îndeplinim visul. Dacă ești talentat, scrii versuri sau linii melodice, putem da viață ideilor tale. Aia așteptăm să îți ascultăm ideile!”, au spus cei doi pe Instagram.

Experiența cuplului în America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat dovadă de curaj și au pornit împreună în cel mai spectaculos concurs. Cuplul a trăit o experiență de neuitat și mai mult, s-au întors cu câteva lecții importante pe care le-au învățat acolo.

„E mult de povestit! A fost interesant, dar nu putem să dăm multe din casă, pentru că avem și noi un contract, dar știm că fanii emisiunii și telespectatorii sunt cu sufletul la gură. Ne vor vedea în cele mai ciudate ipostaze la autostop, la alți oameni acasă, dar per total a fost interesant. A fost o experiență care ne-a dat niște lecții”, a declarat Edward Sanda.

Alte articole: Mihai Trăistariu a intrat în imobiliare și e gata să dea lovitura! Ce presupune afacerea dezvoltată de celebrul cântăreț