- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cei mai frumoși și cunoscuți actori turci câștigă milioane de euro! Iată care este topul celor mai bine plătiți actori de televiziune

15 Oct, 19:47 • Fundeanu Madalina
Cei mai cunoscuți actori turci câștigă milioane de euro datorită talentului și frumuseții lor. Află care este topul celor mai bine plătiți actori din Turcia!
Cei mai frumoși și cunoscuți actori turci câștigă milioane de euro! Iată care este topul celor mai bine plătiți actori de televiziune

Serialele turcești sunt printre cele mai vizionate seriale din țara noastră și au sute de fani datorită poveștilor dramatice apreciate, dar și actorilor pe care nu ai cum să-i treci cu vederea. Sunt tineri, talentați și au un aspect fizic de invidiat, iar sumele din conturile lor bancare se ridică la nivelul aprecierilor pe care le primesc. Kanal D a realizat un top al celor mai bogați și talentați actori ai serialelor turcești.

Topul celor mai bine plătiți actori turci

Acești actori nu au obținut astfel de remunerații doar datorită aspectului lor fizic atractiv sau a carismei incontestabile, ci și datorită abilităților lor actoricești absolut remarcabile.

Popularitatea lor a crescut odată cu succesul serialelor și producțiilor în care au jucat, ceea ce a determinat producătorii să investească sume considerabile în acești actori talentați.

  • Pe locul 5 se află Kenan Imirzalıoğlu. Bărbatul a devenit cunoscut pentru rolurile sale din seriale precum „Viață nedreaptă,” „Inimă nebună” și „Ezel,”. Acesta încasează aproximativ 24.000 de euro pe episod. Kenan Imirzalıoğlu este selectiv în alegerea proiectelor sale și a refuzat o ofertă generoasă pentru o campanie publicitară în care ar fi fost inclusă și familia sa.
Actor turc: Kenan Imirzalıoğlu
Actor turc: Kenan Imirzalıoğlu
  • Can Yaman se află pe locul 4. Acesta a semnat mai multe proiecte în Italia, după succesul în serialul „Vis de iubire,” Vorbind fluent italiana și engleza, a semnat pentru două proiecte importante: „Sandokan” și „Viola come il mare,” care i-au adus aproximativ 90.000 de euro pe episod în cazul „Sandokan.” Filmările au loc în prezent în Roma și în Palermo.
Actor turc: Can Yaman
Actor turc: Can Yaman

Te-ar putea interesa și: Cât te costă o vacanță în 2024. Bulgaria și Grecia cresc tarifele, în timp ce România și Turcia le scad

  • Pe a treia poziție se află Kıvanç Tatlıtuğ, care a primit nu mai puțin de 11 milioane de lire turcești pentru o singură reclamă. Cu rolurile sale în seriale precum „În dragoste și în război,” „Dragoste și răzbunare,” „Iubire ascunsă” și „La răscruce”, actorul a câștigat în medie 24.000 de euro pe episod. El a continuat să își completeze veniturile prin campanii publicitare, obținând sume semnificative, precum 300.000 de euro pentru o campanie de brand de îmbrăcăminte, scrie Kanal D.
Kıvanç Tatlıtuğ, actor turc
Kıvanç Tatlıtuğ, actor turc
  • Pe locul 2 nu este nimeni altul decât Burak Özçivit, actorul care l-a interpretat pe Osman Gazi în „Kuruluş Osman”. Acesta primește acum aproximativ 32.000 de euro pe episod, după ce a negociat cu producătorii pentru o remunerație mai mare. El a diversificat sursele de venituri prin campanii publicitare, aducându-i venituri substanțiale.
Burak Özçivit, actor turc
Burak Özçivit, actor turc
  • Iar actorul care ocupă prima poziție din clasament este Çağatay Ulusoy. Acesta are 31 de ani și este catalogat drept unul dintre cei mai bine plătiți actori turci, primind aproximativ 44.000 de euro pe episod pentru proiectul său viitor, „Yalı Çapkını” („Pescărelul albastru”). A avut succes în producțiile Netflix, cum ar fi „The Protector” și „Cartierul supraviețuirii,” ceea ce i-a consolidat reputația și veniturile. Cea mai recentă producție în care a apărut tânărul actor este „Yesilçam: Bir Sinema Hayvani”, considerat serialul cu cel mai mare buget de până acum realizat de o platformă online turcească.
Çağatay Ulusoy, actor turc
Çağatay Ulusoy, actor turc

Vezi și alte știri: EXCLUSIV. Bunica Alexandra vinde flori la metroul din Pipera, la 74 de ani, pentru a putea trăi de pe o zi pe alta! „Jumătate din pensie o dau pe facturi, cealaltă abia îmi ajunge de medicamente și mâncare”