- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Concurentul de la America Express cu o avere considerabilă. Cine este și cum a reușit să strângă asemenea sume

05 Feb, 08:21 • Polojan Tudor
Cunoscut ca jurat al emisiunii Chefi la cuțite, de pe postul Antena 1, Cătălin Scărlătescu face parte din breasla celor mai cunoscuți și apreciați bucătari din România. Pe lângă faimă și talent culinar, Scărlătescu deține și o avere impresionantă. Concurentul America Express se poate mândri cu o viață bună.
Concurentul de la America Express cu o avere considerabilă. Cine este și cum a reușit să strângă asemenea sume

Averea acestuia și stilul de viață nu mai sunt deloc un secret de când renumitul bucătar a răspuns invitației lui Speak la podcast-ul de pe Youtube. Cătălin a vorbit acolo despre modul în care cheltuie bani și despre cum își trăiește viața, scrie spynews.ro.

Pe lângă investițiile făcute cu banii adunați prin muncă asiduă, acesta a recunoscut și faptul că de-a lungul vieții a cheltuit pentru vacanțe, băutură sau mâncare, sume colosale. Nu regretă niciun leu cheltuit. O sumă importantă a mers către cărțile de bucate, de unde bucătarul s-a inspirat și a creat rețete, contribuind astfel la cariera sa.

„Văzusem 50 de state și mâncasem în 50 de mari orașe și poate chiar mai mult, eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile”, a spus Scărlătescu în podcast.

Mai citește și: Lecții de viață, de la un miliardar. „Acesta este testul suprem al modului în care v-ați trăit viața”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru în America Express/ sursa foto: libertatea.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru în America Express/ sursa foto: libertatea.ro

Concurentul de la America Express, cazare și de 3.000 de euro

Printre cele mai exclusiviste vacanțe pe care Scărlătescu le-a făcut, se numără și locurile scumpe unde acesta plătea mii de euro pe o singură noapte de cazare. Plătea pentru confortul său nu mai mult, nu mai puțin de 3.000 de euro pe cazare.

„Te duc în lumea asta în niște locuri, când intri înăuntru vine șampania pe masă. În Bretania, e un hotel unde dacă vrei să stai e 3.000 pe noapte, dar sus la bar, când am ajuns, ăia știau cum mă cheamă cu nume și prenume”, a mai spus Scărlă.

Merge pe premiza că dacă nu are noroc trebuie să schimbe ceva la el. Într-o ediție America Express, Scărlătescu și iubita actuală a acestuia n-au avut niciun dram de noroc în momentul autostopului. Atunci a declarat că va schimba unele lucruri și astfel vor avea succes în a opri mașini care să îi conducă la destinație.

În acel moment, Cătălin și-a dat jos tricoul și l-a înlocuit cu altul pe care îl avea în rucsac. Succesul și-a făcut simțită prezența și o mașină a oprit să îi ducă pe cei doi la destinația pentru următorul joc din America Express.

Te-ar mai putea interesa și: Planuri record ale Guvernului! Vouchere în valoare de 5 salarii minime pentru o categorie de români

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult