- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

FOTO| Se oferă o nouă recompensă pentru persoana care vine cu dovada că monstrul din Loch Ness există! S-au înscris o mulțime de aventurieri

13 Aug, 18:20 • Constantin Cristina
Recompensă de 32 de mii de dolari pentru persoana care vine cu dovada că monstrul din Loch Ness există. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp și deja s-au înscris foarte mulți aventurieri.
FOTO| Se oferă o nouă recompensă pentru persoana care vine cu dovada că monstrul din Loch Ness există! S-au înscris o mulțime de aventurieri

Centrul Loch Ness va organiza o operațiune de căutare a monstrului și pentru dovezi de existență a acestuia, se oferă o recompensă în valoare de 32 de mii de dolari. Aventurierii s-au înghesuit să se înscrie la concurs, a transmis spynews.ro.

Citește și: Cu ce sumă de bani se vinde bancnota de 100 de lei cu chipul lui Bălcescu, în 2023

Se oferă o nouă recompensă pentru persoana care vine cu dovada că monstrul din Loch Ness există! S-au înscris o mulțime de aventurieri

Operațiunea este una dintre cea mai mare din ultimii 50 de ani, se va ține de pe 26-27 august 2023 și se va desfășura în centrul Loch Ness cunoscut drept o atracție turistică, fiind în continuă căutare de4 vânători de creaturi pentru o cercetare la scară largă. Așadar, este vorba de un antreprenor britanic care a oferit recent o ofertă de 32.000 de dolari pentru dovada definitivă a existenței monstrului din Loch Ness, creatura legendară cunoscută la nivel mondial.

recompensă Loch Ness
recompensă Loch Ness

Se zvonește încă din anul 565 d.Hr. că fiara pândește în apele lacului din Scoția și că de-a lungul timpului au fost înregistrate mii de observații a existenței monstrului. Totodată, alături de Loch Ness Exploration, echipa de cercetare independentă și voluntară, Centrul Loch Ness oferă publicului șansa de a se alătura echipei.

„Căutăm vânători de monștri în devenire care să fie implicați în weekendul 26-27 august, căutarea fiind cea mai mare de acest gen de când Biroul de Investigare a Loch Ness (LNIB) a studiat Lacul, în 1972”, a anunțat Centrul Loch Ness.

recompensă Loch Ness
recompensă Loch Ness

De asemenea, echipa de cercetare din cadrul centrului vor utiliza drone termice pentru a intra cu ele în lac și un hidrofon pentru a detecta semnale acustice care seamănă cu „apeluri de tip monstrului din Loch Ness”

Alte articole: „Barbie” rupe topurile! Filmul cu decor din vată de zahăr a încasat 93 de milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare! Box office-ul nord-american e dominat total