- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ai nevoie de un somn mai odihnitor? Alege o altă pilotă de o persoană

04 Mar, 13:13 • Bumbeneci Diana
Ai nevoie de un somn mai odihnitor? Alege o altă pilotă de o persoană

Somnul este un element cheie in starea de bine, fizica, dar si mintala. Un somn nelinistit iti poate crea dificultati a doua zi, te poti simti lipsit de energie, trist si fara niciun chef de viata. De aceea, este important sa ai o igiena a somnului cat mai buna, dar sa te asiguri ca si patul iti ofera confortul necesar pentru odihna.

Vrei sa te trezesti cu zambetul pe buze si cu un corp odihnit si bine incalzit? Asa ar fi ideal, te sfatuiesc atunci sa iei in considerare achizitia unui nou set de perne, pilote, asternuturi pentru patul tau. Pentru a simti un confort cat mai mare, materialele sunt foarte importante, ele iti pot catifela pielea si asa vei adormi cu un foarte mare zambet pe fata ta.

De unde poti achizitiona printre cele mai bune pilote?

Sunt multe solutii pentru a avea un somn linistitor, iar variantele de pe internet pentru achizitionarea acestora sunt la fel de diverse. La Coneltex vei gasi variantele pentru tine, fie ca doresti pilota 1 persoana pentru tine si partenerul tau sau poate vrei sa ii faci un cadou copilului tau, pentru a-i oferi si la propriu caldura, variantele le poti gasi pe site. Coneltex este o firma infiintata in 1993, deci cu o experienta vasta in industria textilelor, aducand bucurii oamenilor de orice fel.

Pentru ca totul sa fie mult mai simplu si pentru tine, nu trebuie sa te deplasezi pentru a te decide si a pierde timpul pe drumuri, ci dimpotriva vei putea intra direct pe site de unde poti plasa o comanda cu toate achizitiile dorite.

Culori speciale la tine in dormitor!

Fie ca vrei sa oferi un cadou de casa noua sau vrei sa faci pentru tine schimbarea, Coneltex iti ofera acces la mai multe optiuni. Echipa de aici te ajuta cu o idee practica de cadou, unul de care este nevoie ca sa le oferi celor dragi oportunitatea de a avea odihna bine meritata, un cadou simplu si practic – de la perne antialergice pana la seturi colorate de pat sau perne decorative.

Fiindca  acest domeniu se adreseaza tuturor, daca nu esti un bun prieten cu comenzile online, exista posibilitatea sa dai o comanda chiar si telefonica. Plata produselor o poti face fie la livrare fie prin card bancar, avand posibilitatea chiar sa alegi tu ziua si intervalul orar pentru livrare, astfel sa fii sigur ca vei fii acasa cand o sa primesti produsele.

Oferte sunt pentru toti

Serviciile nu sunt adresate doar persoanelor fizice, Coneltex lucreaza si cu parteneri cum ar fi hoteluri, restaurante, spitale si gradinite. Aici se poate beneficia de personalizarea ofertei, poti alege de la material, culoare pana la marime, iar executia va fi facuta conform cerintelor. Materialele sunt in majoritatea timpului din bumbac 100% care creste confortul cu un grad ridicat. Un alt beneficiu este ca pernele, pilotele pot fi personalizate chiar cu numele denumirii businessului, lucru care poate atrage clientii pentru atentia la detalii.

De interes pot si si alte elemente prezente pe site, produse chiar de ei, cum ar fi fete de masa si naproane, lenjerii de pat, protectie de saltea, masti medicale si paturile cocolino. Toate acestea vor aduce un zambet pe fata ta cand le achizitionezi, dar vor atrage si admiratie din partea celor apropiati. O idee simpla, care poate avea un impact atat de mare. Imbinarea dintre frumusete si practica pe care o ofera produsele sunt atuuri pe care le au. Deschide acum site-ul si trage un ochi catre unul dintre cei mai interesanti furnizori de textile din piata!

Contact:

0735 194 314

[email protected]

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult