- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Pentru uși de garaj și kit-uri de automatizări la rulouri exterioare apelează la Alexiana Group

09 Jan, 07:07 • Bumbeneci Diana
Este deosebit de importantă în zilele noastre protecția dată de uși, uși de garaj sau de ferestre care să aibă un sistem de securitate. Indiferent că vorbim aici de o casă, clădire de birouri sau apartamente de bloc, aceste elemente sunt mai mult decât necesare.
Pentru uși de garaj și kit-uri de automatizări la rulouri exterioare apelează la Alexiana Group

Mai întâi de toate merită amintit că ele servesc la protecția bunurilor aflate în interior, dar și partea funcțională nu este de neglijat. Mai apoi, este luată în calcul și partea estetică, pentru persoanele exigente, care țin la acest aspect. Furnizorul pe care te poți baza este, în acest caz, compania Alexiana Group.

Kit-uri de automatizări pentru rulouri exterioare – ce sunt ele?

Când vorbim despre kit-uri automatizari rulouri exterioare ne referim, de fapt, la felul în care aceste protecții binevenite funcționează cu ajutorul unui sistem automat. Deși acestea sunt prevăzute și cu acționare manuală, timpul și energia sunt salvate, prin simpla apăsare a unui buton. În felul acesta porțile, ușile de garaj, rulourile exterioare se deschid și se închid automat, fără a depune efort fizic.

Deschiderea și închiderea lor se poate realiza nu numai când suntem în apropiere, ci și de la distanță. Fie cu ajutorul telecomenzii sau prin aplicația dedicată, instalată pe smartphone, acest proces se face rapid și, mai ales, în siguranță. Practic, nu mai este nevoie de deplasare la fața locului. Practice și utile, aceste automatizări sunt binevenite mai ales în locuri cu mult trafic, unde este nevoie ca să fie utilizate mult mai des decât de obicei.

uși de garaj și kit-uri de automatizări la rulouri exterioare Alexiana Group
uși de garaj și kit-uri de automatizări la rulouri exterioare Alexiana Group

Unde pot fi incluse aceste sisteme de automatizări

Sistemele de automatizări sunt din ce în ce mai cerute pe piața de profil, deoarece protejează o gamă variată de bunuri, dar nu numai. Astfel, ele pot fi adaptate, în funcție și de dorințele clientului, la o gamă largă de întrebuințări. Compania Alexiana Group livrează celor interesați automatizări pentru uși de garaj, bariere de acces, uși pentru zona industrială, în special la intrarea în depozite mari. Mai apoi vorbim despre porți care securizează zone precum proprietăți private, case, hoteluri, clădiri importante care au nevoie de măsuri sporite de siguranță.

Nu sunt uitate nici rulourile exterioare, care pot fi aplicate ca și protecție suplimentară pentru ferestre. Acestea sunt utile în cazul izolării termice iarna și la umbrire vara, dar oferă și protecție fonică și termică. Protejează intimitatea celor dinăuntru și pun în valoare stilul casei sau a clădirii unde sunt aplicate. Modele sunt variate, iar prețuri rezonabile.

Produsele Alexiana au garanții extinse, iar colaborarea cu acest furnizor implică și  alte beneficii notabile

Dotate cu un design modern, dar care se poate adapta la orice tip și mărime de ferestre, automatizările de la Alexiana pot fi alese dintr-o gamă variată de modele și culori.

Aceste produse vin la pachet cu o garanție extinsă, necesară pentru remedierea ulterioară a unor probleme de funcționare. Pentru cei interesați prețul produselor se poate calcula pe site-ul oficial dar, în același timp, se poate alege și modelul în culorile dorite.

Detalii suplimentare sunt pe pagina oficială, alexiana.ro.

Contact:

www.alexiana.ro
[email protected]
0230560560
0755111222

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult