- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

GTC va investi 260 mil. euro intr-un proiect rezidential in nordul Capitalei

01 Jul, 10:52 • cristina.mihai
Compania poloneza de dezvoltari imobiliare Global Trade Center (GTC) va investi 260 mil. euro intr-un proiect rezidential cu circa 2.000 de locuinte, situat in nordul Capitalei, in zona Scoala Americana, au declarat pentru DailyBusiness reprezentantii companiei.
GTC va investi 260 mil. euro intr-un proiect rezidential in nordul Capitalei

Garden of Eden include doua ansambluri, Adam Residentials si Eve Residentials, dar si un centru comercial si o cladire de birouri de dimensiuni reduse. Terenul pe care va fi construit ansamblul are 11 hectare.

Cele doua ansambluri rezidentiale care compun proiectul vor cuprinde 833 de locuinte-Adam Residentials si 1.096 de apartamente-Eve Residentials, cu finalizare in 2010.

Prima faza a proiectului Eve Residentials a fost scoasa la vanzare si cuprinde 210 unitati locative. Peste 40 de locuinte din aceasta prima faza au fost rezervate de clientii celorlalte proiecte rezidentiale dezvoltate de compania GTC-Felicity Rezidential si Rose Garden.

Aceast ansamblu cuprinde 42 de cladiri, in timp ce Adam Residentials va avea 29 de cladiri cu locuinte.

Dezvoltatorul imobiliar GTC a vandut circa 1.200 de locuinte pe piata romaneasca in ultimele 12 luni, potrivit reprezentantilor companiei.

GTC este controlat de grupul israelian Kardan si are proiecte in Polonia, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Romania, Serbia si in Croatia.