- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Patronul FC Unirea Urziceni va construi 4.000 de locuinte langa Bucuresti

17 Jul, 00:01 • cristina.mihai
Compania Green City Construct SRL va demara luna aceasta un proiect rezidential cu 4.000 de locuinte in comuna 1 Decembrie din sudul Capitalei, a spus Mariana Nezami, consultant Premium Imobiliare, una din agentiile care promoveaza proiectul.
Patronul FC Unirea Urziceni va construi 4.000 de locuinte langa Bucuresti

Compania Green City Contruct este detinuta in proportie de 99,9% de societatea Valahorum SRL, care este controlata indirect de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, proprietarul clubului de fotbal Unirea Urziceni. Potrivit datelor de la registrul comertului, compania Valahorum este detinuta in proportie de 100% de Iuliana Zenaida Bucsaru, fiica omului de afaceri.

Oficialii dezvoltatorului nu au oferit detalii despre investitie.

Proiectul, denumit Green City, va fi finalizat in 5 ani, iar constructia va fi demarata pe etape. Prima faza va cuprinde 300 case cuplate cate 4, structurate pe parter si 1 etaj, potrivit datelor de pe site-urile agentiilor imobiliare care vand proiectul.

Terenul pe care este amplasat proiectul are peste 100 de hectare. Pe langa cele 4.000 de locuinte, vor mai fi construite printre altele si o gradinita, o policlinica, o sala de spectacole, o scoala, o biserica si un restaurant. Complexul va cuprinde si un hotel, un lac artificial, piscina acoperita si un club.

Pretul locuintelor este de 1.000 euro pe mp plus TVA.