- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Un dezvoltator chinez a vandut 45% dintr-un proiect rezidential in estul Capitalei

24 Jul, 10:25 • cristina.mihai
Compania cu capital chinez Zheng Shi International a vandut pana in prezent circa 45% din primul sau proiect rezidential, cu cateva luni inainte de finalizarea acestuia, au spus pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Un dezvoltator chinez a vandut 45% dintr-un proiect rezidential in estul Capitalei

Zheng Shi International este o companie cu actionariat 100% chinez, al carei pachet majoritar il detine Zheng Xing, presedintele asociatiei oamenilor de afaceri chinezi din Romania. Compania distribuie materiale de constructie si detine hipermarketul de materiale de constructii si finisaje Orient Hyperconstruct din Voluntari.

Proiectul, denumit Ideea Residence, este amplasat in zona Fundeni-Dobroesti si va cuprinde 108 locuinte.

Constructia proiectului a demarat in toamna lui 2007 si va fi finalizata in decembrie 2008.

Investitia in acest ansamblu residential se va ridica la 6,5 milioane euro, publicul tinta fiind tinerii. Preturile pentru un apartament cu doua camere in ansamblul rezidential pornesc de la 85.000 euro, TVA inclus, iar un apartament cu 3 camere de la 107.000 euro, TVA inclus. Suprafetele aferente acestor preturi sunt de 55 metri patrati construiti, respectiv 107 mp construiti.

Compania planuieste investitii de 200 mil. euro pentru piata rezidentiala bucuresteana.

Pe langa Ideea Residence, oficialii companiei au declarat, anterior, ca doresc sa construiasca un al doilea ansamblu rezidential cu 1.000 de apartamente in zona Fundeni, o investitie pe care oficialii companiei o estimeaza la 100-120 milioane euro.

In plus, Zheng Shi International mai are in plan sa dezvolte si doua complexuri de vile in Baneasa si Afumati, insa aceste proiecte inca nu au demarat.