BURSE

De ce este imposibila listarea Hidroelectrica in 2013

26 iunie 2013, ora 18:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
borza.jpg
Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica nu vede posibila listarea la Bursa a companiei mai devreme de anul viitor pentru ca o eventuala listare in acest an s-ar realiza la un exercitiu financiar catastrofal.

"Listarea la Bursa nu o vad posibila mai devreme de anul viitor si nici nu cred ca este bine. Daca am lista anul acesta am raporta Hidroelectrica la un exercitiu financiar catastrofal, o pierdere neta de 508 milioane lei in 2012, care evident ca va impacta, va influenta pretul in jos. Daca am face listarea la anul in primul trimestru dupa inchiderea exercitiului financiar 2013 atunci valoarea actiunilor va fi cu totul alta", a declarat miercuri Remus Borza, citat de Agerpres.

Recent, premierul Victor Ponta a declarat ca procedura de listare pe bursa pentru pachetul minoritar al Hidroelectrica va fi declansata imediatdupa iesirea companiei din insolventa.

Hidroelectrica a intrat in insolventa in data de 20 iunie 2012, cu peste 4,4 miliarde de lei datorii si cu pierderi de 350 milioane de lei dupa primul semestru al anului 2012. Termenul de iesire din insolventa a companiei este de 26 iunie 2013.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter