BURSE

Wood: Situatia politica ar putea avea efecte negative asupra pietei de capital

04 aprilie 2007, ora 10:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
woodCo-mica.jpg
Banca de investitii Wood & Company este de parere ca recentele evenimente din viata politica romaneasca pot avea efecte negative pe termen scurt asupra pietei de capital, fiind cauza principala a scaderii de luni cu 0,44% a indicelui celor mai lichide titluri listate la Bursa de Valori Bucuresti (BET).
Situatia va ramane in continuare instabila atata timp cat nu vor fi gasite solutii la problemele politice, a precizat Wood & Company, relateaza NewsIn. Wood estimeaza ca partea pozitiva este ca schimbarea guvernului ar putea marca inceputul sfarsitului crizei politice, lucru ce ar avea consecinte benefice asupra procesului de reforma prin care trece Romania.

Banca de investitii Wood & Company considera ca printre cele mai importante modificari din guvern se numara numirea unui nou ministru al justitiei, fuzionarea ministerelor economiei si finantelor si crearea unui nou minister al IMM-urilor, Turismului si Comertului.

Wood & Company este una dintre cele mai mari banci independente de investitii din Europa Centrala si de Est, cu sediul in Praga si activitate pe piata de peste 15 ani.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 24 Septembrie 2020, 00:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter