CARIERE

Carmen Dinca preia pozitia de Director de Marketing al Grupului Dona

12 februarie 2018, ora 12:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Carmen Dinca.jpg
Grupul Dona o numeşte pe Carmen Dincă în fruntea operațiunilor sale de marketing. Cu o experienţă profesională de peste 20 de ani, Carmen Dincă va fi responsabilă de dezvoltarea brandului Farmacia Dona.

Carmen Dincă lucrează în marketing din 1992, la Colgate Palmolive, ocupând pe rând mai multe poziţii cheie, atât în cadrul filialei din România, cât şi din Ungaria.

Ulterior, a ocupat roluri de marketing în companii precum Wella România şi Coca-Cola România, iar din 1997 a intrat în echipa Wrigley - inițial România, ulterior Balkan East, până în 2009. În 2010, şi-a fondat propria agenţie de marketing.

Farmacia Dona este unul dintre cele mai apreciate nume în comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solidă construită în cei 25 de ani de activitate. Grupul Dona, cu o cifră de afaceri de peste 230 milioane euro, reunește 318 de farmacii deținute de 12 companii antreprenoriale cu capital privat românesc și peste 2500 de profesioniști în domeniul sănătății. Peste 2 milioane de oameni trec lunar pragul Farmaciilor Dona, răspândite în toate județele ţării.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 10:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter