- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Deloitte Romania are trei noi parteneri

05 Jun, 10:39 • Redactia DailyBusiness
Deloitte Romania a promovat trei membre cheie din echipa in pozitia de partener, incepand cu 1 iunie, in urma unor performante personale deosebite.
Deloitte Romania are trei noi parteneri

Cele trei sunt: Adriana Lobda, coordonatorul biroului regional Deloitte Cluj; Alina Mirea, liderul echipei care deserveste companii de dimensiuni medii si coordinator al biroului regional Deloitte Timisoara; si Sorina Mardare, coordonatorul seviciului de Business Process Outsourcing (BPO), parte din Departamentul Servicii Fiscale si Juridice.

[b]Adriana Lobda[/b]

[img=3015]Adriana Lobda[/img]
Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul auditului financiar, Adriana Lobda a coordonat mandate de audit pentru companii locale si multinationale din sectorul bunurilor de consum si transporturi, industria prelucratoare, industria medicala si sectorul public. Ea este membru activ al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE, ACCA si un program de Executive MBA.

„Ne vom consolida pozitia in Transilvania printr-o dubla abordare – a organizatiilor de dimensiuni mari si a companiilor de marime medie controlate local, care au nevoie de servicii profesionale cum ar fi cele de audit, servicii fiscale sau de consultanta. Ne vom consolida portofoliul de clienti in continuare, precum si echipa”, a spus Lobda.

[b]Sorina Mardare[/b]

[img=3017]Sorina Mardare[/img]
Dupa mai mult de 12 de ani de activitate in domeniul auditului, in iunie 2008 Sorina Mardare a preluat conducerea regionala a departamentului Business Process Outsourcing din Balcani (contabilitate, salarizare, fiscalitate si externalizare de personal), precum si un portofoliu de peste 100 de clienti, in principal din Romania si Bulgaria.

Ea are o vasta experienta in ceea ce priveste reglementarile contabile locale si  IFRS, data de calitatea de auditor si consultant pe probleme contabile complexe, precum si in zona de due diligence financiar. Sorina Mardare este expert contabil, membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), auditor autorizat, membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si are calificare ACCA.

Sub coordonarea sa, alaturi de o echipa de 27 de profesionisti, practica Deloitte Romania BPO si-a dublat veniturile in ultimii patru ani.

„Am preluat conducerea acestei divizii intr-un moment in care acest domeniu se afla la inceput; piata a crescut considerabil de atunci, din ce in ce mai multe companii devenind constiente de avantajul de a externaliza aceste linii de business”, a declarat Sorina Mardare.

[b]Alina Mirea[/b]

[img=3016]Alina Mirea[/img]
Cu peste 15 ani de experienta in audit, Alina Mirea s-a alaturat echipei Deloitte in 2011, preluand activitatea de audit in zona companiilor de dimensiuni medii, precum si dezvoltarea operatiunilor firmei in Banat.

Experienta sa profesionala anterioara include o pozitie de partener intr-o alta firma de audit cu renume international, precum si o pozitie de manager in cadrul altei firme Big 4. Pe parcursul activitatii sale, ea a fost responsabila de audituri internationale si consultanta tehnica pentru diferite societati romanesti si filiale ale unor societati straine din Romania, cu activitati in diverse industrii.

De asemenea, Mirea are experienta substantiala in Standardele de Raportare Financiare Internationale, in Standardele Romanesti de Contabilitate, precum si in USGAAP. Ea este membra a unor organisme profesionale din Romania, precum ACCA, CECCAR si CAFR.

„Ca Partener, sunt direct implicata in procesul de realizare si implementare a strategiilor firmei, atat la nivel local cat si regional. In acelasi timp, coordonez activitatea echipelor de audit alocate unui numar de peste 80 de clienti, cu activitati in diverse domenii de activitate si de dimensiuni diferite. Ca lider al biroului din Timisoara, obiectivul meu este sa ating o crestere de 20% a businessului in regiune, in urmatorii doi ani”, a mentionat Alina Mirea.

In prezent, Deloitte are 13 parteneri stabiliti in Romania, care deservesc clienti din diferite industrii, pe toate ariile de expertiza ale companiei: servicii de audit & risc, consultanta juridica si fiscala, consultanta financiara si consultanta de management.

Firma si-a inceput activitatea in 1992, cu primul birou deschis la Bucuresti. Astazi este una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din tara, cu aproximativ 380 de angajati. Serviciile sunt oferite de companiile Deloitte Audit SRL, Deloitte Tax SRL, Deloitte Consultanta SRL si Reff si Asociatii SCA, cunoscute impreuna ca Deloitte Romania.