CARIERE

EY Romania angajeaza 70 de juniori

12 martie 2014, ora 15:29, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
EY Romania a deschis campania de recrutare din aceasta primavara, prin care va angaja 70 de tineri absolventi din intreaga tara. Procesul se va desfasura pe parcursul a doua luni.

Absolventii pot aplica online, pe site-ul companiei. In plus, candidatii interesati de o pozitie in companie vor putea interactiona direct cu echipa de recrutare si specialistii EY in cadrul a peste 20 de evenimente in sediul EY, in universitati si targuri de job-uri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Chisinau.

Procesul de selectie va include: pre-selectia cv-ului, video-recruitment, interviuri fata in fata cu managerii si o serie de teste specifice activitatii din linia de servicii relevante. In cadrul procesului de selectie, vor fi evaluate abilitatile verbale si numerice, limba engleza si cunostintele de specialitate, acolo unde discutam despre candidatii cu experienta.
Cei 70 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie, cand se vor alatura celor 500 angajati care fac parte din echipa EY, in 5 birouri din tara si in Republica Moldova.

Majoritatea tinerilor recrutati se vor alatura departamentului de Audit financiar, precum si departamentelor de Asistenta fiscala si juridica, Asistenta in tranzactii si Asistenta in afaceri.EY investeste anual 3.000 euro in medie pentru formarea fiecarui angajat.

Peste 2000 de candidati au aplicat in campania de recrutare desfasurata in primavara anului trecut, dintre care peste 50 au fost selectati pentru a se alatura echipei EY in Romania.

EY are 175.000 de angajati in 728 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 25,8 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2013. Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Compani are birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY.

Citeste si:
Piata muncii in 2014. Unde ai sanse de angajare anul acesta
Cauti un job in 2014? Ce vor angajatorii si ce salarii ofera
Perspective de angajare luminoase in acesta primavara. Unde sunt cele mai multe joburi
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 02:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter