CARIERE

Noi promovari de parteneri la Musat & Asociatii

13 februarie 2015, ora 14:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mona.JPG
Musat & Asociatii a cooptat trei noi parteneri in structura de conducere a firmei ÔÇô Mihai Popa, Cosmin Libotean si, respectiv Razvan Stoicescu, fiecare dintre acestia avand o experienta indelungata in ariile lor de expertiza. Echipa Musat & Asociatii numara, astfel, 19 parteneri si peste 100 de avocati, consultanti fiscali si practicieni in restructurare si insolvente.

"Toti cei trei noi parteneri ÔÇô Mihai, Cosmin si Razvan ÔÇô desi tineri, au o bogata experienta avocatiala", a declarat Mona Musat (foto), Managing Partner Musat & Asociatii.┬á┬á

Mihai Popa are o vechime de 10 ani la Musat & Asociatii, perioada in care a acumulat o expertiza deosebita in asistarea si consilierea clientilor in toate etapele reorganizarii si insolventei, inclusiv reorganizare judiciara si voluntara, proceduri de preÔÇôinsolventa, faliment si lichidare, valorificare active si/sau negocieri cu debitorii si creditorii.

De asemenea, Mihai gestioneaza dosare litigioase complexe in domeniul insolventei, inclusiv recuperari de creante, anulare de acte frauduloase, contestarea masurilor dispuse de administratorul judiciar, coordonand mandate incredintate de clienti din domenii variate precum energie, industria de constructii, farma, retail sau financiar. Cosmin Libotean este un vechi membru al echipei de avocati Musat & Asociatii, avand o experienta profesionala de peste 12 ani. Aria sa de expertiza acopera litigii comerciale, contencios administrativ sau dispute privind achizitiile publice dintre cele mai complexe. Pe parcursul carierei sale de avocat pledant, a reprezentat un portofoliu larg de companii nationale si internationale din diverse domenii ÔÇô financiar/bancar, farma, media sau retail ÔÇô in fata instantelor de judecata din Romania, in dosare de anvergura, cu implicatii financiare considerabile.

De asemenea, Cosmin acorda asistenta juridica in proceduri de insolventa si executare silita, fiind unanim apreciat de catre clientii firmei pentru promptitudinea si eficienta dovedita in gestionarea unor astfel de dosare.

Razvan Stoicescu are o vechime in profesie de peste 11 ani, fiind specializat in Drept Bancar, Finantari, Piete de Capital si, de asemenea, in domeniul Telecom & IT. A fost implicat in proiecte de anvergura, derulate de prestigioase institutii internationale din domeniul financiar, dar si de entitati juridice detinute de statul roman.

A consiliat un portofoliu semnificativ de clienti de talie internationala (finantatori, imprumutati, emitenti etc.) cu privire la problematici specifice sectorului financiar-bancar si piete de capital - finantari locale si internationale, produse structurate, derivative, aspecte de reglementare in sectorul financiar-bancar si al pietelor de capital. Razvan este de asemenea recunoscut pentru expertiza sa in domeniul fuziunilor si achizitiilor si in mod particular pentru capacitatea de analiza si solutiile inovative privind structurarea unor astfel de tranzactii.

Totodata, 5 avocati cu o vechime indelungata in cadrul firmei specializati in diferite arii de practica au fost promovati in pozitia de ÔÇťManaging AssociatesÔÇŁ, acestia fiind: Vlad Cordea (Energie & Resurse Naturale), Bogdan Mihai (Telecom, IT & Media), Bogdan Riti (Drept Societar / Fuziuni & Achizitii), Andrei Georgescu (Dreptul Concurentei si IP) si Liviu Viorel (Litigii civile si comerciale).

De asemenea, alti 8 avocati au fost promovati ca ÔÇťSenior AssociatesÔÇŁ, respectiv: Alina Tacea, Alina Solschi, Andra Mihalache, Ioana Doboaca, Iuliana Iacob, Alexandra Vijiiac, Iuliana Popa si Andreea Piturca.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 25 Februarie 2020, 02:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter