- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Agentiile imobiliare isi intaresc managementul: Ilinca Paun va fi managing director la Colliers

07 Oct, 10:44 • Redactia DailyBusiness
Ilinca Paun, fostul director al departamentului rezidential din Colliers a fost promovata in pozitia de managing director. Promovarea vine ca urmare a strategiei de consolitare a echipei de management a companiei.
Agentiile imobiliare isi intaresc managementul: Ilinca Paun va fi managing director la Colliers

Consolidarea echipei de management a fost o directie de resurse umare urmata si de alte firme mari din domeniu, DTZ promovand-o pe Oana Iliescu in pozitia de joint managing director al companiei in februarie 2009.

In noua pozitie, Ilinca Paun, 36 de ani, se va ocupa de coordonarea activitatilor comerciale si administrative ale companiei, incluzand vanzari, marketing, cercetare de piata dar si de mentinerea si dezvoltarea culturii interne.

De asemenea, ea va lucra indeaproape cu directorii de departament pentru a asigura implementarea strategiei si a obiectivelor companiei.

Bogdan Georgescu, Managing Partner al Colliers International, se va ocupa in continuare de definirea directiilor strategice ale companiei dar si de dezvoltarea unor noi servicii si identificarea de oportunitati. „Dupa o cariera de 10 ani in vanzari si management in cadrul Colliers, promovarea Ilincai este un pas firesc prin care dorim sa ne consolidam echipa de management si pozitia de lider al pietei de consultanta imobiliara din Romania”, afirma Georgescu.

Ilinca Paun, de profesie arhitect, s-a alaturat echipei Colliers in 2000 si in ultimii 10 ani a acumulat o importanta experienta in coordonarea de proiecte si managementul resurselor umane. Din 2006, Ilinca a condus departamentul rezidential care, sub coordonarea sa, a devenit in scurt timp lider de piata si a atins un volum de vanzari impresionant in doar trei ani.

In aceeasi perioada Colliers a lansat primul indice imobiliar profesionist, BREI, care monitorizeaza evolutia preturilor apartamentelor din Bucuresti. In ultimul an, Ilinca a contribuit semnificativ, din pozitia de Client Service Director, la castigarea unor clienti importanti, companii lider de piata in diverse domenii, precum Vodafone, RZB, Unicredit sau RBS.

„Promovarea Ilincai intr-un rol de coordonare a operatiunilor companiei ne va permite sa implementam o structura mai eficienta, concentrandu-ne in acelasi timp pe inovatie si lansarea de noi produse. Piata imobiliara se afla acum intr-un moment propice dezvoltarii, iar castigarea de cota de piata pe cat mai multe segmente este prioritatea noastra”, completeaza Bogdan Georgescu.