- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

CNIPMMR, Confederatie Patronala reprezentativa la nivel national pentru IMM-uri

06 Sep, 17:02 • Redactia DailyBusiness
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) este o confederatie patronala romana, cu personalitate juridica, independenta, non-profit, neguvernamentala si apolitica, reprezentativa la nivel national, de utilitate publica.
CNIPMMR, Confederatie Patronala reprezentativa la nivel national pentru IMM-uri

CNIPMMR se focalizeaza asupra crearii unui mediu de afaceri functional, asupra promovarii, apararii si reprezentarii unitare a intereselor intreprinzatorilor si intreprinderilor private in raporturile acestora cu organele puterii si cu administratia de stat, precum si in relatiile cu alte organisme din tara si din strainatate.

[img=855][/img]

CNIPMMR se axeaza de asemenea pe furnizarea anumitor categorii de informatii, cunostinte si servicii IMM-urilor, in vederea cresterii potentialului si competitivitatii acestora, o contributie deosebita avand Portalul de solutii si servicii pentru IMM-uri www.immromania.ro.

Departamentul Proiecte are ca scop atragerea de fonduri nerambursabile si derularea de proiecte care sa aiba ca beneficiari finali IMM-urile din Romania. Pana in prezent au fost implementate peste 30 de proiecte, in parteneriat cu aproximativ 150 de organizatii nationale si internationale, in curs de implementare fiind 5 proiecte nationale (ca promotor) si 2 internationale (ca partener).

[img=857][/img]

CNIPMMR este afiliat la organisme internationale de profil, unul din cei cinci reprezentanti ai patronatelor din Romania in cadrul Plenului Consiliului Economic si Social European fiind din partea CNIPMMR.

Date de contact

CNIPMMR – Sediul Central: Piata Walter Maracineanu, Numarul 1-3, Intrarea 1, Etaj 1, Sector 1
010155 – Bucuresti
Tel: 021.312.68.93
Fax: 021.312.66.08
Email: [email protected]
Website: www.cnipmmr.ro
www.smeprojects.ro

„Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru mai multe informatii, accesati www.fseromania.ro„.

[img=856][/img]