COMPANII, CARIERE

Directorul general al Hidroelectrica se retrage din motive medicale

25 iunie 2014, ora 15:52   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ovidiu agliceru.jpg
Ovidiu Agliceru (foto), director al directiei Producere Energie Electrica in cadrul Hidroelectrica exercita incepand cu data de 23 iunie 2014si atributiile functiei de director general al companiei,prin decizia administratorului judiciar Euro Insol.

Agliceru il inlocuieste dinaceasta functie pe Mihail Stanculescu, care din motive medicale, nu mai poate exercita
atributiile functiei de director general.

Ovidiu Agliceru are o experienta de peste 28 ani in domeniul energetic. A absolvit Facultatea Electrotehnica la Institutul Politehnic din Cluj Napoca in anul 1986.

A lucrat la debutul carierei in sucursalele societatii Hateg si Buzau ca inginer si apoi ca sef sectie. In perioada 1993- 1999, Agliceru a ocupat functia de Director Tehnic si de Productie la Filiala Electrocentrale Buzau.

In toata perioada a participat la puneri in functiune de obiective hidroenergetice importante pentru Hidroelectrica.In perioada 1999-2000 a fost promovat in functia de director general adjunct tehnic la sediul central al Hidroelectrica. In aceasta perioada, una din realizarile cele mai importante a fost Implementarea sistemului asigurarii calitatii si certificarea Hidroelectrica S.A - iulie 2000.

Din noiembrie 2006 a fost numit Sef Serviciu Inspectie Generala iar din iunie 2009 pana in 2013 a ocupat functia de Director la Directia Control Intern. Incepand cu 16 ianuarie 2013 a trecut pe functia de Manager la Departamentul Control Intern.

Din august pana in octombrie 2013, Agliceru a fost membru al Directoratului Hidroelectrica, iar din octombrie este Directorul Directiei Producere Energie Electrica. Vorbeste fluent engleza si germana.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
mircea a spus:
26/06/2014 11:40
Vorbeste fluent engleza si germana,tocmai bun pentru strainii interesati de companie.Nu-i trebuie translator!Economie mare!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 18:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter