COMPANII, CARIERE

Kaufland oferă studenților români care învață în spațiul germanofon burse în valoare de 26.000 euro

29 iunie 2017, ora 16:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ilustratie CP Kaufland.jpg
Kaufland România se implică în formarea tinerei generații prin susținerea educației și a performanței și, pentru al doilea an consecutiv, compania lansează programul burselor de studii, adresat studenților români care învață la universități de prestigiu din spațiul germanofon (Germania, Austria și Elveția).

Programul “Bursa de studiu privată Kaufland” are ca scop identificarea și susținerea tinerilor pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră bine stabilite, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.

Kaufland România oferă 4 burse de studiu, în valoare de 26.000 Euro (650 Euro/lună, timp de 10 luni), pe parcursul anului universitar 2017-2018, tinerilor studenţi admişi într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, din țări precum Germania, Austria sau Elveția, indiferent de profilul de studii ales.

"Suntem bucuroși să lansăm un nou program de burse, prin care ne propunem să-i susținem pe tinerii cu potențial de-a lungul parcursului educațional. Credem că programul „Bursa de studiu privată Kaufland” le va oferi acestor tineri șansa de a-și valorifica întregul lor potențial și de a-și dezvolta o carieră de succes în viitor. În plus, această inițiativă se înscrie în strategia companiei de a încuraja excelența și de a deveni angajatorul preferat pentru tinerii talentați și motivați care doresc să-si construiască o carieră solidă în retail”, declară Estera Anghelescu, Recruiting and Employer Branding Director în cadrul Kaufland România.Termenul limită până la care tinerii pot aplica este 30 iunie, iar procesul de selecție pentru această ediţie va începe în luna iulie.

Câștigătorii Burselor Kaufland vor fi anunţaţi pe site-ul de carieră al companiei, www.cariere.kaufland.ro, în data de 30 august. Mai multe detalii despre programul „Bursa de studiu privată Kaufland” şi despre regulamentul de participare sunt disponibile pe www.cariere.kaufland.ro
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 14:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter