- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

S-a aflat câți bani încasează Prințul William anual. Suma este una la care mulți nici nu-și permit să viseze

08 Jul, 13:38 • Lupu Alexandra
Câți bani încasează anual Prințul William. Suma este una incredibilă.
S-a aflat câți bani încasează Prințul William anual. Suma este una la care mulți nici nu-și permit să viseze

Suma pe care o încasează Prințul William de când a primit titlul de Prinț de Wales a crescut considerabil. Fiul Regelui Charles a moștenit Ducatul de Cornwall după moartea Reginei Elisabeta, iar acesta îi aduce venituri anuale considerabile. Averea lui este într-o creștere continuă, informează stiripesurse.ro.

Câți bani încasează Prințul William

Prințul William a primit în 2023 aproximativ 6 milioane de lire sterline. Averea lui este într-o continuă creștere în fiecare an. Fiul Regelui Charles a moștenit Ducatul de Cornwall după moartea Reginei Elisabeta.

Acesta îi aduce venituri considerabile în fiecare an. Și pe bună dreptate: el se implică în totalitate în ceea ce privește îndatoririle regale. Așadar, Prințul William primește un venit privat anual de 6 milioane de lire sterline, care ajunge să crească la peste 7.5 milioane de lire sterline.

Citește și despre: Suma colosală câștigată de George Simion în urma nunții cu 10.000 de invitați. Banii au fost dezvăluiți în declarația de avere

Prințul de Wales a devenit cel de-al 25-lea Duce de Cornwall după ce bunica sa, Regina Elisabeta, a murit. William a moștenit automat titlul de Prinț de Wales. Averea lui a crescut considerabil din acel moment.

Ducatul de Cornwall a înregistrat profituri nete de 24.048 de milioane de lire sterline. Mai exact, a încasat aproximativ 30.34 milioane de dolari. Prințul William strâns în 2022 aproximativ 29 milioane de dolari, ceea ce a însemnat o creștere de aproape 1.2 milioane de dolari.

Ducatul a fost văzut tot mai des la evenimentele pe care le susține și la proiectele în care se implică. El s-a bucurat să primească de la tatăl său Ducatul de Cornwall, afirmând că îi va duce mai departe munca.

Prințul William
Prințul William

„Tatăl meu a lăsat o urmă de neșters asupra acestui Ducat.

Aștept cu nerăbdare să-i duc mai departe munca, dar și să explorez noi oportunități prin care pot face o diferență”, declară el.

Prințul William a fost evaluat la peste un miliard de dolari. Cu toate acestea, nu este clar încă ce fac el și soția lui cu veniturile suplimentare. Banii în plus ar putea fi folosiți pentru sprijinirea școlii pentru cei trei copii ai lor, George. Louis și Charlotte. William și Kate l-au dus pe George într-un tur la Eton College din Windsor, acolo unde taxa de școlarizare costă aproximativ 58.600 de mii de dolari.

Cei doi pun foarte mult accent pe educația copiilor lor. Fiul Regelui Charles deține și o insulă privată de care se poate bucura în vacanțe alături de familia sa.

Te-ar putea interesa și: Averea fabuloasă lăsată în urmă de Silvio Berlusconi. Cine va moșteni miliardele unuia dintre cei mai bogați oameni ai lumii