FINANTE-BANCI

Axa Life Insurance Romania si-a adancit pierderile in 2013

28 mai 2014, ora 10:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
axa.jpg
Axa Life Insurance Romania, parte a grupului francez Axa, a consemnat anul trecut pierderi de 45,99 milioane de lei, in crestere cu 4,9% fata de 2012, fiind al patrulea an consecutiv in care societatea a incheiat cu un rezultat negativ, care a atins 155,9 milioane de lei in perioada 2010-2013.

Grupul francez a intrat pe piata romaneasca in anul 2010, cand a preluat compania Omniasig Asigurari de Viata de la grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG).

Anterior preluarii, Omniasig Asigurari de Viata a raportat pierderi de 24,5 milioane de lei in intervalul 2008-2009, conform datelor autoritatii de reglementare, citate de Mediafax.

In noiembrie 2013, Axa a anuntat ca vinde operatiunile din Romania catre Astra Asigurari, companie detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu, societate aflata in prezent in administrare speciala in urma unei decizii a Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) din luna februarie.Bogdan Andriescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR), a declarat la inceputul anului ca iesirea companiei Axa Asigurari de pe piata locala va avea un impact negativ asupra clientilor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 13:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter