FINANTE-BANCI

BCR finanteaza proiectul unei statii de biogaz in Satu Mare

26 noiembrie 2013, ora 11:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
biogest.jpg
Banca Comerciala Romana (BCR) finanteaza constructia unei statii de biogaz in localitatea Ardud, judetul Satu-Mare, investitie realizata de compania First Biogaz, membra a Biogest, Austria.

"Statia de biogaz ľ o investitie in valoare de aprox. 6 milioane de euro - are o putere instalata deá1,5 MW iar energia electrica generata poate acoperii necesarul de energie pentru aproximativ 4.500 de gospodarii. Caldura generata va fi folosita la o instalatie existenta de uscare a cerealelor si o ferma piscicolaö, a declarat Martin Schlerka, CEO Biogest.

Biogazul este o sursa de energie regenerabila care ofera avantaje tehnologice, ecologice si economice.á

Energia poate fi generata 365 de zile pe an, la orice ora din zi sau din noapte, fiind ideala pentru acoperirea cererii de energie in momente de varf. Aceasta disponibilitate confera biogazului un rol important in mixul de energie din surse regenerabile de apa, soare si vant. Totodata, contribuie la realizarea obiectivelor de protectie a mediului si poate reduce dependenta de importurile de energie.

Biogest este un producator international de instalatii de biogaz, cu sediul in Austria, fiind prezent si in alte locatii precum Marea Britanie, Italia, Romania, Serbia si Republica Ceha. Activitatea de baza a Biogest variaza de la dezvoltarea proiectului, planificare, finantare, constructie la cheie si exploatarea centralelor cu o puteri electrice instalate intre 100 kW si 3.500 kW. Pana in prezent, compania a realizat mai mult de 90 de proiecte de centrale de biogaz la nivel european.

BCR este cea mai mare banca din Romania dupa valoarea activelor (peste 16 miliarde euro), si dupa numarul de clienti.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 02:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter