- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Eureko Asigurari a lansat o asigurare de sanatate pentru copii, cu circa 23 euro pe luna

16 Mar, 16:31 • Redactia DailyBusiness
Eureko Asigurari a lansat "Junior", o asigurare de sanatate destinata copiilor si tinerilor cu varsta cuprinsa intre 1 an si 18 ani. Pretul incepe de la mai putin de 23 de euro pe luna, a declarat Carmen Radu, director general adjunct al Eureko Asigurari.
Eureko Asigurari a lansat o asigurare de sanatate pentru copii, cu circa 23 euro pe luna

In functie de serviciile medicale oferite, planul Junior poate fi accesat in doua variante: Basic Plan Junior si Full Plan Junior.

Ca si in cazul asigurarilor de sanatate existente in portofoliul Eureko Asigurari, noul produs ofera acces la o paleta larga de servicii medicale.

Pachetul Basic Plan Junior include, dar nu limitativ, urmatoarele servicii medicale: 7 consultatii pe an efectuate de medici specialisti din reteaua de sanatate Eureko, toate procedurile medicale (nelimitat), toate examenele de diagnostic nelimitat (analize de laborator, radiografii, rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, PET-CT etc).

Totodata, pachetul include discount-uri la servicii medicale (inclusiv stomatologice) in clinici partenere Eureko; toate cheltuielile de spitalizare si interventii chirurgicale in spitalul „Regina Maria – Euroclinic” si spitalele „Regina Maria reteaua privata de sanatate”, respectiv 70% din cheltuielile de spitalizare si pentru interventii chirurgicale in alte spitale din reteaua de sanatate Eureko; indemnizatii pentru spitalizare si interventii chirurgicale in cazul in care se acceseaza spitale ce nu fac parte din reteaua de sanatate Eureko, din tara sau strainatate; transport medical de urgenta de 3 ori pe an.

Eureko este un grup de asigurari nelistat la bursa, activ in alte 7 tari europene, in afara de tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurari – generale, sanatate si protectia veniturilor – si serviciile legate de asigurari de viata si pensii administrate privat.

Grupul este prezent in Romania prin Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.