- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Noi conditii de creditare ipotecara la Millennium Bank, dupa epuizarea plafonului pentru Prima Casa

12 Apr, 14:57 • Redactia DailyBusiness
Millennium Bank a redus avansul minim necasar acordarii unui credit ipotecar de la 20 la 10%, cu marja aplicata peste Euribor/Robor la trei luni incepand de la 5%, dupa ce a epuizat plafonul acordat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri pentru credite Prima Casa.
Noi conditii de creditare ipotecara la Millennium Bank, dupa epuizarea plafonului pentru Prima Casa

Modificarile la creditul ipotecar standard au fost facute inca din luna martie. Creditul nu necesita constituirea unui depozit colateral sau plata un comision anual.

Banca a folosit in intregime plafonul de 6,5 milioane de euro acordat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri pentru credite Prima Casa.

„Creditul Ipotecar oferit de Millennium Bank este o buna alternativa pentru clientii care doresc sa cumpere o locuinta si nu mai pot accesa credite Prima Casa. Am redus avansul minim la 10%, iar dobanda este de asemenea comparabila cu Prima Casa.”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

De exemplu, un Credit Ipotecar de 40.000 de euro, contractat pe 30 de ani, de un client care isi transfera salariul la banca, are DAE de 6,81%, iar rata lunara este de 255 de euro.

Clientii care contracteaza un Credit Ipotecar beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comision de administrare. Perioada creditului este de 30 de ani.

Millennium Bank face parte din grupul financiar din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data in 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.

Millennium bcp are o retea de peste 1.700 de unitati si mai mult de 21.000 de angajati in total.