- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât mai câștigă pe final de 2023 personalul de servicii de curățenie

31 Dec, 20:11 • Bumbeneci Diana
Angajații din personalul de servicii de curățenie pot câștiga salarii care variază, în medie, între 600 și 850 de lei net pe lună. Ce atribuții au acești angajați.
Cât mai câștigă pe final de 2023 personalul de servicii de curățenie

Personalul de servicii de curățenie din România are diverse responsabilități în îndeplinirea atribuțiilor. Acestea pot varia în funcție de locul de muncă specific și de cerințele angajatorului, dar în general, principalele atribuții ale personalului de curățenie includ:

Ce trebuie să facă personalul de servicii de curățenie

Curățenie generală: Asigurarea curățeniei și igienei în spațiile desemnate, cum ar fi birouri, săli de conferințe, băi, bucătării etc., întreținerea suprafețelor: Curățarea și ștergerea suprafețelor, inclusiv mobilier, ferestre, pereți și alte suprafețe orizontale și verticale, colectarea și gestionarea deșeurilor: Adunarea și eliminarea gunoiului și a deșeurilor conform procedurilor stabilite.

Te-ar mai putea interesa și: Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

„Externalizarea serviciilor de curățenie este o practică răspândită atât în rândul organizațiilor cât și a gospodăriilor. Furnizori specializați sunt contractați pentru a gestiona și a executa activitățile de curățenie, o astfel de abordare având numeroase avantaje, cum ar fi eficiența sporită, economii de costuri și acces la experți în domeniu și echipament adecvat. Ofertele salariale sunt între 600 și 850 euro net, joburile în domeniu oferind posibilitatea de a lucra full-time sau part-time, cu un program de lucru flexibil”, explică Ana Vișian, marketing manager, bestjobs.

Acest loc de muncă vine la pachet și cu o serie de beneficii extrasalariale. Este vorba despre program flexibil, tichete de masă, decontarea transportului, sporuri pentru turele efectuate în regim de noapte și/sau weekend.

La ora actuală, în România, 146 de posturi vacante pentru poziția de personal de servicii de curățenie sunt disponibile pe platforma bestjobs.ro dintr-un total de 35.000 de anunțuri de angajare active. Cele mai multe anunțuri de angajare sunt în Cluj, București, Timiș.

Ana Vișian, marketing manager, bestjobs, mai explică și că externalizarea serviciilor de curățenie este o practică răspândită atât în rândul organizațiilor cât și a gospodăriilor. Furnizori specializați sunt contractați pentru a gestiona și a executa activitățile de curățenie.

Te-ar mai putea interesa: Locul de muncă plătit în România cu 3600 de euro net. Ce prevede jobul de inginer de machine learning

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult