- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Caz incredibil! Un fost primar a fost prins în timp ce fura ciocolată dintr-un magazin! Care au fost explicațiile fostului edil 

06 Feb, 16:46 • Fundeanu Madalina
Un fost primar a fost prins în timp ce fura ciocolată din magazin! Iată care au fost explicațiile fostului edil care s-a ales cu dosar penal.
Caz incredibil! Un fost primar a fost prins în timp ce fura ciocolată dintr-un magazin! Care au fost explicațiile fostului edil 

Situație fără precedent în județul Mehedinți! Un fost primar a fost prins în timp ce fura ciocolată dintr-un magazin. Iată care au fost explicațiile fostului edil care s-a ales cu dosar penal, conform bugetul.ro.

Ion Cioară, fost primar al comunei Tâmna din județul Mehedinți se află în centrul unui scandal incredibil. Pe data de 26 ianuarie 2024, fostul edil a fost prins de angajații unui magazin în timp ce fura ciocolată. El s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de furt. Ion Cioară și-a motivat gestul, susținând că nu și-a dat seama că nu a plătit dulciurile.

Un fost primar a fost prins în timp ce fura ciocolată

Se pare că Ion Cioară nu se află la prima abatere de acest gen. Angajații magazinului respectiv îl urmăreau de mai mult timp pe fostul edil al comunei Tâmna. Aceștia susțin că în trecut, Ion Cioară a furat și napolitane sau lame de ras din magazin. Întregul incident a fost confirmat de Poliția Mehedinți.

„La ora 12.50, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de agentul de pază al unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi sustras produse alimentare din magazin.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Strehaia, care din verificările efectuate au stabilit că persoana bănuită este un bărbat de 68 de ani, din comuna Tâmna. Prejudiciul a fost recuperat și restituit societății”, se arată în comunicatul IPJ Mehedinți.

Citește și: Afacerea de succes cu care o româncă s-a făcut remarcată peste hotare. Clatos a fost inclusă în top 100 cele mai bune creperii

fostul primar Ion Cioară
fostul primar Ion Cioară

Ce explicații a avut fostul primar

Ion Cioară a declarat că este nevinovat și a explicat că nu a realizat că nu a achitat cele două ciocolate. Fostul primar al comunei Tâmna a povestit că s-a întâlnit cu o persoană în magazin, iar din acest motiv nu și-a dat seama că a pus produsele în buzunar. Mai mult, Ion Cioară este convins că angajații magazinului respectiv vor să-l denigreze, acesta fiind motivul pentru care-l acuză de furt.

„E vorba doar de două ciocolate. Credeți că nu aveam bani să le cumpăr? Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar! M-am întâlnit cu cineva în magazin, am dat mâna cu persoana respectivă și, fără să realizez, am băgat ciocolatele în buzunar.

Așa au zis! Că sunt client vechi și aș mai fi furat de acolo napolitane, lame de ras sau baterii. Nu este adevărat! Sunt niște minciuni, vor să mă denigreze“, a spus Ion Cioară.

De-a lungul mandatului pe care l-a avut, Ion Cioară ar fi fost implicat în mai multe scandaluri.

Vezi și: STUDIU ALARMANT: 30% din copiii din România consuma produse cu zahăr încă din primul an de viață