- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce avere are Dan Negru în 2023. Vedeta a recunoscut câți bani a făcut din cei peste 25 de ani de televiziune

09 May, 09:30 • Stefan Simion
Dan Negru continuă să se mențină pe lista vedetelor de succes, chiar și la mulți ani după apariția pe micile ecrane. Acesta a anunțat cât de bine stă la capitolul avere.
Ce avere are Dan Negru în 2023. Vedeta a recunoscut câți bani a făcut din cei peste 25 de ani de televiziune

Dan Negru este cel care chiar a cunoscut succesul profesional și implicit la nivel financiar. Datorită show-urilor cu care s-a remarcat, Dan Negru a avut multe contracte, iar banii nu au încetat să vină, anunță Kanal D. Acum, vedeta povestește ce bani a ajuns să strângă.

Ce avere are Dan Negru

Datorită spectacolelor de televiziune cu care s-a remarcat, nu a cunoscut doar succesul profesional, ci și pe cel financiar. În timp, unele persoane au început să îl catalogheze ca fiind „zgârcit”. Deși nu este deranjat de acest lucru, Dan Negru preferă să spună că este „cumpătat”. Vedeta de televiziune susține că toate deciziile pe care le-a luat în această privință au fost bune.

Te-ar mai putea interesa și: Jean Valvis, despre succesul Aqua Carpatica! De ce nu va vinde niciodată integral!? „Am dat cuvântul meu de onoare copiilor mei că voi preda șefia afacerii, poziția de CEO”

„Termenul <> are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță, dacă un prezentator care, de 25 de ani, prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe.

„Sunt mai degrabă cumpătat, dar termenul ăsta are înțelesuri diferite. Acum vreo 20 de ani am avut colegi care, cu banii câștigați, și-au cumpărat mașini la mâna a doua. Eu eram zgarcitul care și-a bagat banii în <>.

De atunci vorba… și nu am probleme cu asta, dimpotrivă”, a spus Dan Negru, conform sursei citate.

Dan Negru
Dan Negru

Succesul profesional i-a adus lui Dan Negru libertatea de a alege doar producțiile care îi sunt pe plac, de acest lucru neputând beneficia toți marii prezentatori. Mintea deschisă și spiritul antreprenorial l-au ghidat înspre a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește investițiile economice de care se bucură și în prezent, iar renunțarea la fostul post de televiziune se pare că a fost pentru Dan Negru una dintre cele mai importante decizii din ultimii ani.

Investițiile mele nu au avut de-a face cu lumea televiziunii. România e una dintre puţinele tări din lume unde oamenii de TV nu au investit în bresala lor și asta ar trebui să ne pună pe gânduri. Dar am liniștea financiară de a face formatele TV care-mi plac și de a le refuza pe cele care nu-mi sunt pe plac(…) Cărămizile astea îmi dau liniștea sa fac televiziune din plăcere, fără presiune, a mai adăugat prezentatorul Kanal D.

Citește și: Dan Șucu, liderul Mobexpert îi „obligă” pe angajații lui să nu fumeze la birou! Motivul pentru care le oferă tuturor 3 zile libere în plus dacă nu-și aprind nicio țigară cât sunt la muncă

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult