- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce sume are în conturi directoarea școlii din București unde un băiețel a fost abuzat în toaleta instituție de 2 ori

06 Mar, 13:27 • Cornel Ghimeșan
În urma anchetelor care o vizează, s-a descoperit că directoarea școlii din București, unde a avut loc un caz de viol asupra unui copil, a acumulat o avere semnificativă.
Ce sume are în conturi directoarea școlii din București unde un băiețel a fost abuzat în toaleta instituție de 2 ori

Detaliile despre averea detinută de directoarea școlii unde un copil de sub 10 ani a fost victimă a două agresiuni sexuale ies la iveală, iar situația financiară a acesteia este considerabilă. Iudita Popteanu, care este directoare la Școala „Nicolae Titulescu” din 2008, este acum subiectul unor investigații care arată, printre altele, și averea sa.

Citește și: Marketurile din România au mari surprize pentru români. Se dau vouchere cu valori de până la 10.000 de lei

Conform declarației sale de avere din 2022, Iudita Popteanu a raportat venituri lunare de aproximativ 6.600 de lei din poziția sa la școala în cauuză. În plus, a câștigat venituri suplimentare de 6.400 de lei din închirierea unor terenuri agricole, deținând un total de 27 de hectare de teren agricol în județele Cluj și Satu Mare.

Directoarea de școală cu vile uriașe și limuzină

Pe lângă aceste venituri, Popteanu deține o vilă cu o suprafață de 300 de metri pătrați în București, care îi aparține în totalitate începând cu anul 2001. De asemenea, are în posesie un autoturism de lux achiziționat în 2012. Cu toate acestea, nu deține alte bunuri de valoare sau conturi bancare, dar a contractat un împrumut bancar în valoare de peste 167.000 de lei, care trebuie rambursat până în 2026.

Despre acest subiect, fosta directoare a fost contactată pentru a-și exprima punctul de vedere, dar până în prezent, nu a oferit niciun răspuns. Iudita Popteanu este originară din Huedin și a absolvit Facultatea de Matematică a Universității Babeș-Bolyai în 1987, înainte de a începe o carieră în învățământ.

Citește și: Piața mașinilor second hand aduce și în 2024 probleme pentru români. Fiecare a 13-a mașină a avut kilometrajul dat înapoi

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult