- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Foarte ieftin. Cât costă biletul pentru autobuzul care te duce la mare, în Mamaia

20 Jul, 19:43 • Stefan Simion
Vești excelente pentru turiștii de pe litoralul românesc, atâția câți au mai rămas... Administrația de la malul mării a reintrodus autobuzele supraetajate pentru deplasarea pe ruta Constanța - Mamaia.
Foarte ieftin. Cât costă biletul pentru autobuzul care te duce la mare, în Mamaia

Prețul biletului pentru deplasarea pe ruta Constanța – Mamaia este accesibil tuturor buzunarelor. Turiștii pot vedea peste 100 de obiective turistice.

CT BUS a informat că linia turistică CITY Tour și-a reluat activitatea de sâmbătă, 17 iunie. Autobuzele etajate vor circula din Gara Constanța între orele 9:00 prima cursă și 20:40 ultima cursă. Din stațiunea Mamaia, prima cursă este la aceeași oră, iar ultima, la ora 22:00, cu o frecvență de 25 de minute.

Românii interesați să meargă cu autobuzele etajate vor putea vedea Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie şi Arheologie, „Edificiul Roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic Tomis, Delfinariul, Satul de Vacanţă, Cazinoul din Mamaia și altele.

Cât costă biletul pentru autobuzul Mamaia – Constanța

Tichetul costă doar 6 lei, scrie Cancan. De asemenea, există și posibilitatea achiziționării unui bilet pentru 10 lei, bilet valabil toată ziua, în orice autobuz etajat.

Tichetele de călătorie pot fi achiziționate atât în mijlocul de transport, cât și online, prin aplicația 24Pay. CT BUS a menționat că circuitul CITY Tour cuprinde peste 100 obiective turistice importante din Constanța și Mamaia.

Entuziasmul românilor față de vacanțele la Mamaia a scăzut puternic

Rămâne de văzut la final de sezon bilanțul sezonului estival din stațiunea Mamaia. În ultimii ani, „perla” litoralului a ajuns să fie subiect de controversă: din ce în ce mai mulți turiști au început să se plângă de prețurile prea mari, plajele mult prea late, cu nisip dur, condițiile de cazare modeste.

Cei mai disperați sunt patronii de localuri, care încă încearcă să acopere „gaura” de personal. Deși veniturile lunare ale chelnerilor pot ajunge până la 6.000 de lei, românii nu prea se mai înghesuie să se angajeze în domeniul HORECA.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult