- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Garsonieră de 22 de metri pătraţi, vândută în Cluj-Napoca la preţ de apartament cu trei camere

24 Jan, 12:31 • Andrei Alina
Garsoniera se află în centrul orașului Cluj-Napoca. Anunțul a fost făcut public de o agenție imobiliară, sub denumirea "Investiție la cheie!".
Garsonieră de 22 de metri pătraţi, vândută în Cluj-Napoca la preţ de apartament cu trei camere

În centrul oraşului Cluj-Napoca, o garsonieră de doar 22 de metri pătrați a fost adusă în atenția publicului, stârnind discuții aprinse despre prețul solicitat de proprietar. Vânzarea este gestionată de o agenție imobiliară sub titulatura „Investiție la Cheie!”, iar prețul se apropie de 5.000 de euro pe metrul pătrat.

Citește și: O garsonieră se vinde într-un oraș din România cu doar 4.000 de euro

„Propunem spre vânzare un apartament cu o cameră, cu o suprafaţă utilă de 22 mp și balcon de 4 mp, situat în cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall, la două minute de stațiile mijloacelor de transport în comun, dinspre centrul oraşului sau către toate cartierele oraşului! Apartamentul este situat la etajul 4 din 6 într-un bloc de apartamente și are orientare vestică. Confortul este asigurat de geamurile tripan și centrala termică pe bloc. Instalaţia electrică a fost de asemenea refăcută. Confortul este asigurat de televizoarele 4k, smart şi a internetului Wi-Fi de mare viteză. Iluminatul ambiental cât şi cel funcţional este complet LED. Alături de cele menţionate mai sus, confortul mai este asigurat şi de patul cu o saltea confectionate din materiale premium! Imobilul este închiriat în regim hotelier. Te așteptăm la o vizionare!”, se arată în anunțul agenției imobiliare.

Citește și: Cum arată garsoniera care a șocat internetul. Anunțul de închiriere devenit viral

Agenția imobiliară își promovează oferta ca fiind o „investiție la cheie”, întrebând potențialii cumpărători dacă doresc să facă o investiție sau caută o alternativă mai rentabilă decât depozitele bancare.