- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

În timp ce iși privegheau ruda decedată, hoțul le fura din casă. Cu cât au fost păgubite rudele îndoliate

06 Oct, 19:20 • Gabriela Andreescu
Un bărbat în vârstă de 52 ani, din Săbăoani, județul Neamț, a jefuit o familie în timp ce aceasta îşi priveghea o rudă decedată. Hoțul se află în prezent in arestul poliției pentru 24 de ore.
În timp ce iși privegheau ruda decedată, hoțul le fura din casă. Cu cât au fost păgubite rudele îndoliate

Un bărbat în vârstă de 52 ani, din Săbăoani, județul Neamț, a jefuit o familie în timp ce aceasta îşi priveghea o rudă decedată, a declarat, joi, 6 octombrie, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Hoțul a profitat de neatenția rudelor aflate la priveghi și de faptul că ușile erau neasigurate, a pătruns prin efracție și a sustras sume importante de bani: 2.300 de euro si 10.000 de lei.

Hoțul a operat în timp ce rudele își plângeau decedatul
Hoțul a operat în timp ce rudele își plângeau decedatul

Te-ar putea interesa și: Fostul senator acuzat de furt de curent, Cătălin Boboc, a demisionat din PNL: „Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face”

Polițiștii locali au identificat persoana și au „cazat-o” în arestul poliției pentru 24 de ore.

„Investigaţiile efectuate de poliţişti au relevat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, persoane necunoscute, profitând de faptul că uşile erau neasigurate şi că în imobil se desfăşura un priveghi, ar fi pătruns prin efracţie în imobilul persoanei vătămate, de unde ar sustras suma de 2.300 euro şi 10.000 lei. În urma documentării activităţii infracţionale, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 52 ani, care a fost reţinut pentru 24 ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Oficialul IPJ Neamț a mai precizat că aproximativ 9.000 de lei din prejudiciul estimat a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Suspectul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult