- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Locul de muncă remote din România plătit cu 1900 de euro pe lună și bonusuri de performanță

21 Jul, 18:03 • Bumbeneci Diana
Un data migration specialist câştigă între 1.400 şi 1.900 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă acesta la locul de muncă pentru veniturile sale.
Locul de muncă remote din România plătit cu 1900 de euro pe lună și bonusuri de performanță

Un angajat pe poziţia de data migration specialist are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.900 de euro net pe lună. Datele legate de locul acesta de muncă au fost prezentat pe platforma de recrutare online BestJobs, conform Zf.

Ce trebuie să facă un migration specialist la locul de muncă

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Printre cerinţe se numără experienţă de lucru în analiza cerinţelor de sistem şi implementarea metodelor de migrare pentru datele existente, experienţă practică cu SQL şi tehnici de vizualizare a datelor folosind instrumente relevante.

Vezi și: Inedit! Așa arată casa vândută la 1 euro. Motivul pentru care încă nu a fost cumpărată, deși are etaj

migration specialist - loc de muncă
migration specialist – loc de muncă

Printre cerinţe se numără experienţă de lucru în analiza cerinţelor de sistem şi implementarea metodelor de migrare pentru datele existente, experienţă practică cu SQL şi tehnici de vizualizare a datelor folosind instrumente relevante, abilităţi avansate cu procese şi instrumente ETL. Totodată, un nivel avansat de limba engleză este obligatoriu, iar cunoştinţele de Python sunt un avantaj la interviul de angajare.

Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 1.400 – 1.900 euro pe lună şi în prezent candidaţii potriviţi pentru acest rol sunt la mare căutare, pe platformă fiind disponibile multe oferte de angajare. Cele mai multe poziţii deschise sunt remote sau în oraşele mari ca Bucureşti, Sibiu, Timişoara şi Cluj-Napoca”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Acest loc de muncă din România are și foarte multe beneficii. Printre cele mai întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de sărbători, asigurare medicală privată, posibilitatea de a lucra remote, program flexibil, cursuri, traininguri şi mentorat.

În prezent, 896 de posturi vacante pentru poziţia de data migration specialist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Cluj-Napoca.

Ai mai putea citi și: Meteo 22-24 iulie. România va fi lovită în continuare de furtuni și caniculă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult