- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lucia Stoicescu, una dintre cele mai puternice femei din lume! Cum a ajuns aceasta să facă parte din Top 100!

05 Jan, 22:06 • Oprea Alina
Lucia Stoicescu este femeia care a reușit să intre în top 100 cele mai puternice femei din lume! Aceasta are foarte multe studii la bază, făcând un program de masteral la Quebec!
Lucia Stoicescu, una dintre cele mai puternice femei din lume! Cum a ajuns aceasta să facă parte din Top 100!

Informații spectaculoase cu privire la cele mai puternice femei din business. În această listă de top 100, o româncă face parte din ea, iar aici vorbim de Lucia Stoicescu, care este CEP Mindit.io. Aceasta are o cifră de afaceri înregistrată în anul 2021 de + 45,3 mil. lei, profit înregistrat de+ 10,6 mil. lei, iar numărul de angajați este de 250.

Ai putea fi interesat și de: Un șoc din copilărie i-a adus succesul unei femei de 23 de ani. Cum a ajuns aceasta să facă peste 2 milioane de euro!

Lucia Stoicescu, una dintre cele 100 cele mai puternice femei

Este o chestiune foarte importantă faptul că uan dintre româncele noastre a ajuns în lista cu top 100 cele mai puternice femei. Este cunoscut faptul că statul român nu este cunoscut ca fiind în top atunci când vine vorba de femei în top în domeniul business. Astfel, Lucia Stoicescu este cea care s-a alăturat companiei unde este la momentul actual în urmă cu șase ani, timp în care a activat în diverse roluri de conducere și de dezvoltare. De asemenea, aceasta are o experiență vastă, de 18 ani în diverse ramuri ale industriei IT, în principal în finetech și medtech.

Lucia Stoicescu
Lucia Stoicescu

Totodată, aceasta este și ambasador al WomenTech Network, consultant PM Access şi membru în boardul Romanian – Canadian Executive MBA. Lucia Stoicescu a studiat master în administrarea afacerilor de la Université du Québec à Montréal, un PMP de la Project Management Institute, un master în programare web de la Universitatea din Bucureşti şi o licenţă în tehnologia informaţiei de la Universitatea din Craiova.

„Leadershipul înseamnă performanţă, mai ales în vremuri grele. Cu cât eşti mai modest, cu cât te înconjori de oameni alături de care poţi construi şi de la care poţi învăţa, cu atât e mai frumoasă călătoria. Şi e multă frumuseţe în învăţarea continuă, în a nu renunţa atunci când este greu, în a renunţa la ce ştiai şi a reînvăţa lecţiile potrivite, în adaptabilitate.”, a comunicat aceasta conform celor furnizate de businessmagazin.

Ai putea fi interesat și de: Femeia care a dat în judecată Dedeman primește 20.000 de euro în instanță. Cum s-a ajuns la daunele colosale din cauza unui simplu cui