- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo Paște 2023. Cum va fi vremea în acest weekend și până pe 1 mai

15 Apr, 08:29 • Bumbeneci Diana
Meteo Paște 2023. Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo de Paște și de 1 mai. Cum va fi vremea zilele următoare.
Meteo Paște 2023. Cum va fi vremea în acest weekend și până pe 1 mai

Meteorologii au anunțat prognoza meteo de Paște 2023. Conform specialiștilor de la ANM, se pare că de Paște și de 1 mai, temperaturile vor fi mai scăzute decât mediile normale în această perioadă a anului în diferite regiuni ale țării. De asemenea, în unele zone ar putea ploua, însă scăpăm de ninsorile din zonele montane.

Paște 2023. Cum va fi vremea în România

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, prognoza meteo Paște 2023 arată că în săptămâna 10 – 17 aprilie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă a anului în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-estice, nord- vestice, dar și local deficitar în cele sudice. În rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Ai mai putea citi: Meteo 10-12 aprilie. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele zile

Meteo Paște 2023
Meteo Paște 2023

În săptămâna 17 – 24 aprilie, temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în extremitatea de sud și de sud-vest a țării, precum și la munte iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar și local deficitare în nord-vestul țării. În rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

În săptămâna 24 aprilie – 1 mai, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-vestice, precum și în cele nordice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 1– 8 mai mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, au precizat meteorologii.

Vezi și: ANM anunță cum va fi vremea de Paște și în Săptămâna Patimilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult