- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă de nerefuzat la Kaufland! Produsul dorit de români care se vinde cu doar 1,49 de lei pe suta de grame

28 Feb, 10:30 • Adrian Popovici
De pe 28 februarie și până pe 5 martie, Kaufland atrage atenția clienților cu o selecție generoasă de produse la prețuri reduse, oferind reduceri ce pot ajunge până la 50%. Această perioadă reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei interesați să economisească și să se bucure de produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.
Ofertă de nerefuzat la Kaufland! Produsul dorit de români care se vinde cu doar 1,49 de lei pe suta de grame

Cu scumpirile din ultima perioadă presându-i pe români să-și regândească cheltuielile și să fie mai atenți la ceea ce pun în coșul de cumpărături, supermarketurile devin terenul de vânătoare pentru cele mai bune oferte și reduceri. În această luptă pentru cele mai bune, Kaufland vrea să se impună în fața competitorilor, aducându-le clienților săi reduceri substanțiale și prețuri de neratat, transmite Cancan.

Începând cu data de 28 februarie și până pe 5 martie, Kaufland atrage atenția cumpărătorilor cu o gamă largă de produse la prețuri reduse, cu reduceri ce pot ajunge până la 50%. Această perioadă marchează o oportunitate pentru cei care își doresc să economisească și să se bucure de produse de calitate la prețuri accesibile.

Printre produsele aflate în centrul atenției se numără măslinele negre Atlas, care beneficiază de o reducere substanțială de 39%, fiind disponibile acum la doar 1,49 lei pentru fiecare 100de grame. De asemenea, roșiile Roma de calitatea I sunt la reduceri de 40%, ajungând la 8,99 lei pentru un găletușa de 500 de grame, iar prunele sunt reduse cu 27%, la prețul de 12,99 lei. Pentru cei care preferă fructele, oferta continuă cu portocale reduse cu 33%, la 3,99 lei per kilogram, și mere roșii cu o reducere de 25%, vândute acum la 2,99 lei.

Ofertă de nerefuzat la Kaufland!
Ofertă de nerefuzat la Kaufland!

Te-ar putea interesa și: Produse reduse cu 90% la Kaufland. Anunțul retailerului pentru milioane de români

Ce alte oferte mai sunt la Kaufland?

În categoria cărnii, clienții se pot bucura de pulpa de porc fără os, redusă cu 24%, la 18,99 lei pe kilogram. În plus, gama de bază de mâncare Delikat are o reducere de 30%, iar telemeaua sărată Sabin, preparată din lapte de vacă, este redusă cu 20%, la 1,99 lei per 100g. Pâinea cu cereale proaspăt coaptă este la un preț imbatabil, redusă cu 41%, la 2,79 lei, iar salata Negro, cu icre de crap și ceapă, este redusă cu 22%.

Ofertele Kaufland se extind și către gama de dulciuri și snacks-uri, pentru a satisface preferințele celor mici și mari. Covrigii de Buzău Boromir, în ambalaj de 200g, beneficiază de o reducere de 22%, iar gustările Alka cu sare de mare și miere sunt reduse cu 41%, ajungând la doar 2,29 lei. Alunele în caramel și ciocolată Toffifee sunt reduse cu 25%, la 9,69 lei pentru 125g, iar chipsurile Lay’s rumenite în cuptor sunt la un preț de doar 5,99 lei, reduse cu 33%.

Citește și: Cum poți cumpăra produse alimentare cu 90% mai ieftine din Kaufland. O fostă angajată dezvăluie: „După ora 19.00, sunt reduceri din oră în oră”