- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Primăria sectorului 6 se laudă că a revenit la normalitate, după 12 ani! După o serie de amânări, intersecția Drumul Taberei cu strada Brașov a fost complet amenajată

03 Nov, 23:51 • Gabriela Andreescu
După ce locuitorii cartierului Drumul Taberei au făcut slalom printre șantiere ani la rând pentru a traversa intersecția din dreptul pieței Drumul Taberei (Moghioroș), acum pot răsufla ușurați: Circulația se desfășoară în prezent în condiții normale, iar intersecția respectă standardele europene, după cum se laudă primăria de sector.
Primăria sectorului 6 se laudă că a revenit la normalitate, după 12 ani! După o serie de amânări, intersecția Drumul Taberei cu strada Brașov a fost complet amenajată

Primăria Sectorului 6 a postat, pe pagina oficială de Facebook, o informare prin care anunță rezidenții cartierului Dumul Taberei despre cea  mai recentă realizare: Intersecția de la Piața Moghioroș a fost complet eliberată!

Admninistrația sectorului 6 a ținut să precizeze că este „probabil” singura din Capitală care arată așa de bine:

„Gata, am revenit la normalitate! Intersecția #DrumulTaberei cu strada Brașov este eliberată complet și amenajată și trasată de constructori la standarde europene. Singura, probabil, din Capitală care arată așa,” a scris Primăria Sectorului 6 pe rețeaua de socializare.

Mai mult, primarul de sector, Ciprian Ciucu, promite că va extinde spațiile verzi până la granițele cartierului:

„În sfârșit, după 12 ani, am revenit la normalitate. Noi vom amenaja în stilul din Buclă, în primăvară, tot bulevardul Brașov și vom ajunge și până la Răzoare. În sfârșit, a revenit civilizația și la noi #acasă”, a transmis primarul #CiprianCiucu,” mai scrie în postarea administrației locale.

În același spirit al cultivării de cât mai multe spații verzi, Primăria Sectorului 6 anunță că și alte cartiere din sector au fost transformate, din spații pline de buruieni, în locuri care încântă privirea:

„În #Crângași, #Giulești și #Militari am venit cu amenajări de calitate. Terenuri neîngrijite, pline de buruieni, unele îngrădite cu garduri ruginite au fost deschise și transformate complet. Pentru a vă bucura de spațiul #verde.”

Intersecția Drumul Taberei cu strada Brașov, după încheierea lucrărilor
Intersecția Drumul Taberei cu strada Brașov, după încheierea lucrărilor

Primăria de sector îi citează și pe colegii de la ADPDU, care promit multe proiecte de viitor în zonă:

„Colegii de la ADPDU Sector 6 au proiecte punctuale în toate cartierele. Vrem ca 6, care a fost cel mai neglijat sector din #București, să-și recapetele frumusețea de odinioară.”

Primăria lui Ciucu își încheie postarea cu un îndemn către rezidenții cartierului Drumul Taberei pentru conservarea lucrărilor efectuate și un memento despre importanța comunității:

„Este important să ne simțim bine în #comunitate, aici unde petrecem cel mult timp. Noi facem, voi păstrați! Împreună suntem echipa #Sector6!
Facem treabă!
PS. În seara aceasta vă arătăm doar imagini frumoase. Ne-am săturat de urâtul care a fost înainte,” a mai scris administrația locală a sectorului 6.

Citește și: Primarul Ciucu de la Sectorul 6 i-a pus pe angajații de la ADP să construiască sezlonguri din lemn ca să nu mai dea banii pe ele! Cum arată și unde au fost montate

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult