Știri interne

Primarul Ciucu de la Sectorul 6 i-a pus pe angajații de la ADP să construiască sezlonguri din lemn ca să nu mai dea banii pe ele! Cum arată și unde au fost montate

31 Oct, 18:39 • Gabriela Andreescu
Locuitorii din cartierul bucureștean Drumul Taberei au fost surprinși să vadă mai multe șezlonguri în spațiile verzi. Pentru a lămuri situația, Primăria Sectorului 6 a postat pe pagina oficială de Facebook o explicație despre originea și uzul acestora.
Primarul Ciucu de la Sectorul 6 i-a pus pe angajații de la ADP să construiască sezlonguri din lemn ca să nu mai dea banii pe ele! Cum arată și unde au fost montate

„Dacă întâlniți șezlonguri din lemn pe pajiștea de pe Bd.Drumul Taberei, în planul doi, să știți că sunt pentru voi. Folosiți-le cu încredere și aveți grijă de ele!,” a scris administrația locală pe pagina de socializare.

În deschiderea postării, Primăria lui Ciucu vrea să impresioneze contribuabilii prin amenajarea cât mai multor zone de recreere în mijlocul naturii:

„În 6 suntem #acasă! Tocmai de aceea, pregătim pentru voi zone în aer liber unde să vă simțiți bine, să vă relaxați după o săptămână de muncă. Le amenajăm cu mult #verde și venim apoi cu mobilier.”

Primăria sectorului 6 informează cu privire la originea respectivelor șezlonguri și ține să precizeze că obiectele de mobilier nu au fost cumpărate, evitându-se astfel risipa din banii contribuabililor. Mai mult, administrația de sector îi laudă pe muncitorii de la ADP sector 6, care au confecționat acele șezlonguri.

„Au fost confecționate de colegii de la Serviciul Dotări, din cadrul ADPDU Sector 6. Nu le-am cumpărat!,” a informat administrația locală.

Primăria Sectorului 6  adaugă că deocamdată piesele de mobilier sunt puse de test, iar dacă sunt pe placul locuitorilor vor mai veni și cu altele.

„Deocamdată, avem 5, dar dacă vă place modelul continuăm munca în atelier și vi le aducem în cartiere.”

Muncitorii ADP Sector 6 au construit sezlonguri din lemn
Muncitorii ADP Sector 6 au construit sezlonguri din lemn

Postarea se încheie cu o chemare spre consultări publice ulterioare în vederea unei eventuale continuări a proiectului:

„Așteptăm sugestii din partea voastră. Părerea comunității contează, pentru că doar împreună putem lua cele mai bune decizii pentru noi, cei din #Sectorul6. Facem treabă!”

Cum era de așteptat, sugestiile nu au întârziat să apară, unele chiar într-o manieră ironică.

„Felicitări, în speranța că nu vor deveni paturi pentru bețivii cartierului,” a scris un utilizator Facebook.

„Si mie imi place ideea, doar sa dam dovada de simt civic si bun simt sa întreținem mobilierul si spatiile amenajate nu sa rupem, desenam si sa murdării tot ce ne înconjoară,” a mai scris un alt comentator.

Citește și: Militari Residence o să fie următorul Ferentari, următorul ghetou! Cine este primarul bucureștean care se opune construcției de blocuri unde ”locatarii își pot da cafeaua pe geam unul altuia”

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult