- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii își iau adio de la al doilea magazin Cora deschis în țara noastră. Ce companie gigant îi va lua locul 

30 Apr, 21:52 • Fundeanu Madalina
Transformare uriașă a magazinelor Cora. Gigantul Supernova le ia locul în Constanța și la București.
Românii își iau adio de la al doilea magazin Cora deschis în țara noastră. Ce companie gigant îi va lua locul 

Marile magazine Cora Lujerului și Cora Constanța Brătianu au fost renovate, iar acum poartă numele de Supernova București Lujerului și Supernova Constanța, conform anunțului făcut de companie. Mai mult, fostul hypermarket Cora s-a redeschis sub numele Carrefour, după tranzacția făcută în 2023, informează Economica.net.

Transformare uriașă a magazinelor Cora. Gigantul Supernova le ia locul în Constanța și la București

Crmare a lucrărilor de modernizare, grupul Superova a redeschis fostele centre comerciale Cora din București Lujerului și Constanța Brătianu sub identitatea Supernova. Centrele renovate vor fi cunoscute sub numele de Supernova București Lujerului și Supernova Constanța.

Inaugurările vor avea loc la Supernova București Lujerului între 6 și 9 iunie 2024 și la Supernova Constanța-Brătianu între 16 și 19 mai 2024. În ambele centre comerciale au fost inaugurate și noi branduri internaționale, iar în viitorul apropiat se vor alătura multe altele.

„Un punct de atracție este noul hipermarket Carrefour, complet renovat și modernizat, care până acum funcționa sub brandul Cora. S-au întreprins și vor continua renovări majore ale facilităților interioare și exterioare ale centrelor, pentru a asigura cea mai bună experiență pentru clienț”, a transmis grupul, într-un comunicat.

Ai mai putea fi interesat și de: Milioane de români s-au trezit bogați peste noapte după ce aveau acțiuni la Philips si nu știau de ele. Vezi dacă ești pe listă

Cora
Cora

Supernova Group operează în total șapte centre, dintre care șase centre sub brandul Supernova în România.

„Suntem nerăbdători să oferim comunităților din București și Constanța două centre comerciale moderne care redefinesc experiența de cumpărături. Ne-am asumat, pe deplin, misiunea de a aduce plus valoare consumatorilor români prin lucrările pe care le-am realizat asupra infrastructurilor interne, optimizarea spațiilor, servicii premium și extinderea ofertei comerciale. Nu ne dorim să ne oprim aici, ci ne angajăm să continuăm procesul de rebranding, astfel încât an de an, să fim mai buni și mai actualizați la cerințele actuale ale pieței”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

Supernova s-a alăturat pieței din România în luna noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat. Mai mult de atât, Supernova Group a mai cumpărat alte șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Acesta au fost ancorate anterior de hipermarketurile Cora, care sunt preluate acum de Carrefour România sub brand propriu.

Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se axează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul din momentul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Vezi și: Investiție mamut de 175 milioane de euro: Guvernul a aprobat construcția stadionului „Nicolae Dobrin” din Piteşti și stadionului „Gheorghe Hagi” din Constanța