- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Singurul lanț românesc de magazine cu peste 100 de supermarketuri se apropie de București. Va deschide o unitate în Crevedia

01 Mar, 14:47 • Bocioacă Bianca
Anabella, singurul lanț românesc de magazine care a ajuns la o rețea de peste 100 de supermarketuri în România, se apropie cu expansiunea de București.
Singurul lanț românesc de magazine cu peste 100 de supermarketuri se apropie de București. Va deschide o unitate în Crevedia

Anabella, lanțul de supermarketuri operat de familia Mutu din Vâlcea care opera la finalul anului trecut 118 magazine la nivel național și două parcuri de retail, va inaugura în a doua jumătate din 2024 un magazin de 1.800 de mp în cadrul Crevedia Retail Park de REPACO Capital, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului, arată economica.net.

Citește și:

Salarii de 7.000 de lei la Lidl! Supermarketul face angajări pentru mai multe posturi disponibile

Anabella, singurul lanț românesc cu 100 de magazine, se apropie de București

Compania a fost fondată în 1994 are afaceri de peste 100 de milioane de euro și și-a extins până acum amprenta în Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Gorj și Olt cu magazine de la 200 mp la 2.000 mp, dezvoltate pe trei concepte de retail diferite: Anabella A-Z, Anabella Zilnic și Anabella Standard. Compania are peste 1.200 de angajați.

Citește și: Schimbare majoră. Supermarketurile din România ar putea fi închise duminica

În urma obținerii avizelor necesare, construcția Crevedia Retail Parc, care va găzdui noul supermarket Anabella va demara la 1 martie 2024. Crevedia Retail Park va avea 12.000 mp închiriabili, dintr-o suprafață totală a terenului de 30.000 mo, adresându-se către circa 70.000 de posibili vizitatori din Crevedia, Buftea, Mogoșoaia și zona învecinată.