IT&C

Apple a lansat serviciul Apple Music si transforma Swift in limbaj de programare open-source

09 iunie 2015, ora 14:00, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
apple.jpg
Apple a lansat la evenimentul anual Worldwide Developers Conference serviciul Apple Music si a anuntat ca pana la sfarsitul anului va transforma limbajul de programare Swift, destinat aplicatiilor pentru sistemul de operare iOS al dispozitelor iPhone, iPad si iPod, intr-un program open-source.

Lansarea Apple Music reprezinta o concurenta serioasa pentru alte servicii de streaming, precum Spotify and Pandora, dar si postul de radio prin satelit Sirius XM si retele de socializare ca Tumbl ar putea sa se simta sub presiune, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.  

Noul serviciu al Apple in domeniul muzicii combina serviciile de streaming din biblioteca iTunes, la fel ca Rdio sau Spotify, cu crearea de liste muzicale personalizate si serviciile oferite de radioul online gratuit Pandora. Totodata, Apple a lansat si propriul post global de radio, condus de DJ Zane Lowe.  

Apple a precizat ca serviciul de streaming va avea peste 30 de milioane de cantece.  



Compania a mai anuntat la conferinta pentru dezvoltatori din acest an ca vrea sa transforme Swift in limbaj open-source, ceea ce va permite ca acesta sa poata fi folosit pentru orice fel de sistem de operare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 01:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter