IT&C

Companiile care vor reprezenta România la Mobile World Congress 2016

09 februarie 2016, ora 16:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Romania la MWC 2016 (1).JPG
Mobile World Congress se va desfășura în perioada 22-25 februarie și odată cu acesta începe sezonul lansărilor celor mai importante tehnologii mobile și telefoane inteligente din 2016.

România va fi reprezentată la MWC 2016 de 14 companii care își vor expune produsele și serviciile. Asociația Română pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri al României, aduce în prim-plan aceste lansări la cel mai important congres destinat telecomunicațiilor și tehnologiilor mobile.
 

Companiile care vor reprezenta România la Barcelona prin inovațiile și proiectele lor sunt din Braşov (OCRMO Technology, Visual Fan), Bucureşti (Computaris, Simartis Telecom), Cluj (Altom Consulting SRL, Cabrio Investment, Evozon Systems, Softech, Zynk Software), Craiova (IT Six Global Services), Sibiu (Ropardo) şi Timişoara (Eta Automatizări Industriale, Infobest România, M&M Medianet SRL).

România este prezentă la MWC pentru al cincilea an consecutiv. Produsele și serviciile expuse de România pot fi vizitate la standul 6H40.
 "Este un moment foarte important pentru oricare dintre companiile participante, deoarece pe lângă noutățile în tehnologie este și o oportunitate de networking foarte bună. E un moment excelent pentru crearea unor noi legături pe piața europeană și internațională și fortificarea celor vechi. Sunt câteva zile în care câteva zeci de mii de oameni vor vizita standurile târgului, iar noi reușim să fim acolo cu aceste 14 branduri foarte importante“, a declarat Daniel Giurea, președinte ARIES-TM.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 24 Octombrie 2021, 22:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter