- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cosmote lanseaza propriul program „Rabla” pentru telefoane

29 Apr, 12:46 • Redactia DailyBusiness
Cosmote, Germanos si Zapp au lansat o noua campanie de buy-back pe piata de telefoane mobile, prin care clientii au posibilitatea de a-si preda vechile telefoane mobile pentru a primi in schimbul lor cupoane valorice de reduceri.
Cosmote lanseaza propriul program Rabla pentru telefoane

Acestea pot fi folosite pentru a cumpara produse noi din cele aproximativ 270 de magazine ale celor trei companii, clientii platind in schimbul lor diferenta dintre pretul de raft si valoarea cupoanelor.

Pentru un telefon vechi predat, la contractarea sau reinnoirea abonamentului Cosmote, cumparatorul primeste un cupon in valoare minima de 10 euro, sau 15 euro pentru servicii de internet mobil.

Pentru achizitionarea de telefoane fara abonamente de telefonie, valoarea reducerilor va fi stabilita in functie de modelul telefonului predat.

Campania este destinata exclusiv persoanelor fizice, iar clientii pot folosi maximum trei cupoane pentru achizitionarea unui produs sau serviciu si pot efectua maximum doua astfel de tranzactii pe luna in cazul contractarii de abonamente.

In cazul achizitiilor de produse, clientii pot folosi pana la opt cupoane pentru o singura tranzactie, si pot efectua doua cumparari pe luna.

Campanii similare de buy back mai sunt disponibile si in reteaua de magazine Internity, precum si la operatorul Orange.