IT&C

Entersoft: Pana la sfarsitul anului vom gestiona activitatea a cel putin 35% din industria de editare de carte

21 mai 2015, ora 15:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Entersoft_1.jpg
Reprezentantii Entersoft Romania estimeaza ca pana la sfarsitul anului compania va gestiona activitatea a cel putin 35% din industria de editare de carte.

Editura Univers Enciclopedic a optat recent pentru Entersoft ca platforma de gestionare a activitatilor sale operationale, cu obiectivul de a eficientiza activitatea in cadrul companiei. 

“Entersoft Romania este singurul furnizor local de ERP cu solutii specializate pentru piata de carte si expertiza noastra a fost pana acum apreciata de companii precum Litera, Grupul Editorial Corint, Editura Diana, Baroque Books & Arts cat si de retaileri care activeaza in acest domeniu precum elefant.ro. Pana la finalul acestui an estimam ca, prin platformele noastre integrate, vom gestiona activitatea a cel putin 35% din industria de editare de carte din Romania, declara Cristi Cozic”, Country Manager Entersoft Romania.

“Am decis ca platforma Entersoft este cea mai potrivita pentru nevoile pe care editura le are acum in vederea unei gestionari mai bune a activitatii sale, dar si in perspectiva dezvoltarii si diversificarii productiei de carte”, spune Gabriela Iancu, marketing manager al Editurii Univers Enciclopedic.Cu ajutorul solutiei Entersoft Expert, Editura Univers Enciclopedic va gestiona operatiunile de zi cu zi, in timp ce managementul editurii va avea totodata o imagine cat mai clara asupra intregului business de carte si acces la rapoarte detaliate. Entersoft Expert ofera functionalitati specifice activitatii de editura: gestiune stocuri pe titluri si gen literar, monitorizare plati drepturi de autor si taxe de timbru, corelare comenzi in librarii versus vanzari etc.

Editura Univers Enciclopedic a fost infiintata in 1994, in Bucuresti. Cele cateva mii de titluri aparute in perioada 1994–2015 acopera domenii variate: dictionare, enciclopedii, filosofie, religie, mitologie, antropologie, psihologie, antroposofie, pedagogie, istorie, literatura, esoterisn, parenting, carti pentru copii etc.

Entersoft Romania a fost fondata in anul 2008 si este subsidiara a companiei Entersoft SA, cu sediul in Grecia. Compania furnizeaza solutii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence), eCommerce, Retail si Mobile SFA (Sales Force Automation).

Printre clientii Entersoft Romania se numara JTI Romania, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, Mobifin, Update Advertising, Interallis.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 06:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter