IT&C

Farmaciile Dona lanseaza o aplicatie pentru smartphone

28 iunie 2013, ora 13:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Farmacie DONA Magheru_exterior.jpg
Farmaciile Dona lanseaza o aplicatie pentru smartphone prin care clientii vor avea acces la baza de produse din intreaga retea de unitati, in functie de orasul de resedinta.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store, fiind astfel disponibila pentru telefoanele cu Adroid si iOS. Agentia Ceva Design s-a ocupat de dezvoltare si implementare la nivel de grafica si programare.

Printr-o simpla navigare in aplicatie, clientii farmaciilor Dona pot verifica daca un anumit produs se gaseste in stoc, putand fi totodata indrumati spre cea mai apropiata farmacie. Prin intermediul acestei aplicatii, clientii vor putea telefona direct unei anumite farmacii, vor putea utiliza cardul de fidelitate folosind direct smartphone-ul sau pot afla informatii despre promotii si partenerii Dona.

ôAplicatia are rolul de a imbunatati interactiunea clientului cu farmacia. Este usor de utilizat si informatiile sunt foarte utile, mai ales pentru pacientii care au nevoie de anumite medicamente putin mai greu de gasit in farmacii sau de produse in regim de urgenta. Daca luam in considerare succesul inregistrat pana acum, ne asteptam ca aceasta aplicatie sa atinga peste 10.000 de descarcari in urmatoarele luni. Vom continua sa o dezvoltam si sa investim noi resurse in functie de feed-back-ul primit de la clientii nostriö, a declarat Ana Maria Petculescu, director de marketing Farmaciile Dona.

Avand capital integral romanesc, farmaciile Dona activeaza de peste 20 de ani pe piata locala.áCompania are peste 1.500 de angajati si numara peste 220 de farmacii.

Reteaua Farmaciile Dona a trecut pe pierderi anul trecut, de 1,7 milioane lei (383.000 euro), de la un profit net de 6,8 milioane lei in 2011. Mai multe detalii despre rezultatele principalilor jucatori pe piata farma in 2012 cititi aici.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 27 Octombrie 2020, 23:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter