IT&C, REAL ESTATE

Francezii de la Webhelp isi extind operatiunile din Romania

16 decembrie 2013, ora 12:27, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
callcenter.jpg
Compania multinationala Webhelp isi extinde operatiunile din Bucuresti, prin inchirierea unui nou spatiu de birouri, a anuntat luni consultantul imobiliar The Advisers/Knight Frank, care a intermediat tranzactia.

Compania multinationala de origine franceza, care activeaza in domeniul BPO si outsourcing, si-a gasit noul sediu in Piata Victoriei, in cladirea de birouri Premium Plaza, unde a inchiriat 1.500 mp, pe primele doua etaje ale cladirii.

Premium Plaza dispune de un total de aproximativ 8.600 de mp inchiriabili, distribuiti pe 8 etaje.

Parte din zona centrala de business din Bucuresti (CBD), Piata Victoriei prezinta in acest moment o rata de neocupare mica, spun oficialii The Advisers/Knight Frank, companie care anul acesta a fost implicata in tranzactii de inchiriere a 52% din intreaga suprafata de birouri inchiriata in aceasta zona.

In luna septembrie a acestui an Webhelp a realizat prima faza a operatiunii de relocare si extindere, ocupand deja etajul 2 al Premium Plaza, iar incepand cu ianuarie 2014, compania va ocupa si primul etaj al cladirii.

The Advisers/Knight Frank a tranzactionat aproximativ 60.000 mp de spatii de birouri in acest an in Bucuresti. Compania, fondata in anul 2009, este lider de piata in ultimii 3 ani pe segmentul inchirierilor spatiilor de birouri.

Fondata in 1896 la Londra, Knight Frank LLP este cea mai mare retea globala detinuta privat in domeniul imobiliar si ofera consultanta, servicii tranzactionale si servicii de administrare imobiliara. Cu sedii principale la Londra si New York, compania este prezenta in 48 de tari prin intermediul a peste 300 de birouri locale.Citeste si
Societe Generale si UniCredit isi extind birourile din West Gate si Novo Park
Endava a inchiriat mai mult de jumatate din cladirea United Business Center Tower din Cluj
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter